Renson

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van ons Belgisch familiebedrijf. Daarom luidt onze baseline 'Creating Healthy Spaces': wij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. We focussen hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij onze innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

Informatie over Renson


Slider 1
Slider 3
Slider 2
Slider 5
Slider 4
previous arrow
next arrow

Een gezonde leefomgeving binnenshuis moet voldoen aan verschillende voorwaarden zoals een goede luchtkwaliteit, voldoende daglicht en aangename temperaturen. En in het verlengde daarvan willen we ook nog eens buiten kunnen genieten.
 
Bij Renson zitten al deze voorwaarden vervat in het Healthy Residential Concept. Wij voorzien woningen en residenties met een doordachte combinatie van mechanische ventilatie, screens voor ramen en terrasoverkappingen. Steeds met aandacht voor uw persoonlijke behoeften en smaak voor design en architectuur.