landelijk interieur | By Cherny, the art of living

Resideren op hoog niveau in landelijk interieur | High Class Interiors By Cherny

In een dorp onder de rook van Rotterdam pronkt sinds vijf jaar deze bijzonder sfeervolle villa. De architectuur van de woning symboliseert een prachtige mix van Kempische stijlinvloeden en eigentijdse elementen, waardoor een modern-warme uitstraling is ontstaan die zich ook in het interieur vertaalt. Voor de realisatie van het schitterende geheel vertrouwden de bewoners op de expertise van Cherny Janmaat, eigenaresse van High Class Interiors By Cherny. Met haar ruim twintig jaar interieurervaring en sterke totaalaanpak, wist zij perfect aan de wensen van de bewoners te beantwoorden. Het bewijs is het feit dat de bewoners na vijf jaar tijd nog iedere dag met volle teugen van de woning met landelijk interieur genieten.

Oude Accessoires: Gert Snel. Interieurbouw: Vroege Interieurbouw. Deurgrepen: Dauby. Raambekleding: Indivipro. Binnendeuren: Mastermade. Tegelvloer en parketvloer:de Opkamer. Eetakmerfauteuils: Keijser&Co. Tapijt: Mark Janssen. Hanglamp boven de tafel: Brand Van Egmond.

landelijk interieur | By Cherny, the art of living

Keuken: Lodder Keukens. Barkrukken en poef: Interiors DMF.

Wow-gevoel

Niet alleen imponeert de villa aan de buitenkant, ook het interieur is met bijzonder veel smaak en oog voor detail vormgegeven. Bij binnenkomst in de royale entree roept het indrukwekkende trappenhuis met de grote vide direct een wow-gevoel op. Ook hier is gekozen voor een mix aan vormen en materialen die opgaan in een modern-warme sfeer. De witte muren creëren een strakke basis, als een wit canvas, waardoor de meer landelijke elementen, zoals de stenen vloer, houten trap en ranke trapleuningen, perfect tot hun recht komen. Cherny over het traject: “In samenspraak met de bewoners is de vooraf bedachte indeling nog wat aangepast, zodat de diverse woonfuncties- en ruimtes perfect aansluiten bij de wensen.

Interieur Items: Aangenaam XL. Muurbekleding: Arte International. Schilder: Schildersbedrijf Rietveld. Tegelvloer en parketvloer: De Opkamer.

Stoelen: Paola Lenti (via Xfactor Agencies). Badkamerkranen: Hotbath BV. Sanitair: Badkamers Woerden. Interieurbouw: Vroege Interieurbouw.

landelijk interieur | By Cherny, the art of living

Terrasverwarming: HEATSTRIP.

landelijk interieur | By Cherny, the art of living

Aannemer: Aannemingsbedrijf Bloemfontein.

Lange zichtijnen

De ruimtes binnen deze woning met landelijk interieur worden met elkaar verbonden door lange zichtlijnen, maar zijn ook van elkaar af te sluiten. Het grote gezin heeft hierdoor voldoende privacy om samen en afzonderlijk van elkaar optimaal gebruik te maken van de woning.” Vanuit de entree bieden grote stalen taatsdeuren toegang tot de leefruimtes. Hier bevindt zich onder andere een prachtige leefkeuken met robuust karakter. De kasten van de keuken en het eiland zijn uitgevoerd in zwart hoogglans, in combinatie met een luxe natuurstenen blad en stoere grepen.

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten, geschreven voor magazine nr.3 2021
Fotografie: Jaro van Meerten

____
Wil je meer zien van By Cherny?