Revolutionair badkamerdesign door Cosentino

Cosentino

Cosentino Group is een toonaangevend familiebedrijf dat zich toelegt op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf produceert en distribueert hoogwaardige materialen voor architectuur en design, zoals Silestone, Dekton en Sensa. Met een internationale aanwezigheid in meer dan 110 landen en acht fabrieken, is Cosentino voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe ontwerpoplossingen die waarde en inspiratie bieden aan mensen over de hele wereld. Met een nieuw concept, genaamd C·Bath, weet Cosentino een badkamer opnieuw vorm te geven door middel van design en technologie. Cosentino materialen bieden een nieuwe kijk op wand- en vloerbekleding, werkbladen, douchebakken, wastafels en meubels, waardoor een volledig nieuw perspectief ontstaat. In dit artikel zullen we dieper ingaan op C·Bath en ontdekken we hoe Cosentino met behulp van innovatieve materialen en samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers badkamers opnieuw heeft weten vorm te geven.

Meer dan een functionele ruimte

De badkamer is niet langer alleen een functionele ruimte, maar heeft zich ontwikkeld tot een plek van ontspanning en selfcare. Met de juiste inrichting en materialen kan de badkamer een oase van luxe en comfort worden. Cosentino, het wereldwijde familiebedrijf dat hoogwaardige materialen voor architectuur en design produceert, heeft dit concept begrepen en presenteert nu C·Bath. Dit revolutionaire concept biedt een allesomvattende visie op de badkamer, waarin design en technologie samenkomen om unieke, persoonlijke ruimtes te creëren.

Unieke badkamer

Een opvallend aspect van C·Bath is The Bathelier, een exclusieve verzameling badkamer collecties ontworpen door gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld. Van Remy Meijers tot MUT Design, Claudia Afshar, Daniel Germani en Colin Seah, elk van hen geven een persoonlijke touch aan de veelzijdige ontwerpen en iconische items. Deze badkamers op maat combineren kunst, functionaliteit en design op harmonieuze wijze. De collecties bieden een breed scala aan oplossingen met unieke vormen, suggestieve texturen en naadloze combinaties, vervaardigd met ultra moderne materialen zoals Silestone, Dekton en Sensa. Een concept dat profiteert van veel mogelijkheden en veelzijdigheid.

Badkamerdesign

Cosentino’s eigen visie, gepresenteerd in C·Bath Studio, toont ruimtes ontworpen met hun uitgebreide assortiment van materialen en producten. De badkamers die hier tot leven komen, belichten kwaliteit, verfijning en een holistische kijk op de ruimte. Van tijdloze badkamers met een high-end design tot industriële en mediterrane eenvoud, er is voor elke stijl inspiratie en oplossingen te vinden. Met aandacht voor detail en afwerkingen kan de perfecte badkamer worden gecreëerd.