buitenverblijf, hout & living, eikenhout

  • Hout & Living
  • Nijverheidstraat 41
  • 4261 TK Wijk & Aalburg

Riant buitenverblijf | Hout & Living 

De buitenverblijven komen steeds meer in trek. Dat komt omdat we nu meer dan ooit tijd buiten willen doorbrengen. En dat lijkt tegenstrijdig, want uit onderzoek blijkt dat we vooral in de wintermaanden ontzettend veel tijd binnen in huis doorbrengen. Het realiseren van een buitenverblijf zorgt ervoor dat je zowel in de zomer- als wintermaanden tijd buiten kunt doorbrengen. Je bent dan even uit je huis, wat goed is voor lichaam en geest. Hout & Living is een prachtig bedrijf dat buitenverblijven realiseert met veel stijl en vakmanschap. Een mooi project dat we hier graag etaleren is dit buitenverblijf dat op hoog niveau is afgewerkt.

Eikenhout

Het vooraanzicht van dit buitenverblijf is erg exclusief. De gehele voorkant is namelijk gemaakt van glazen puien met stalen kozijnen. Deze moderne bouwstijl zie je veel in huizen, maar kan uiteraard probleemloos doorgetrokken worden naar buiten. Authentieke gebinten verbinden het geheel. Binnen is meteen de exclusieve afwerking zichtbaar, want aan alles is gedacht. Zo is de schoorsteen met de hand gemetseld van ijsselsteentjes. Dit antieke bouwmateriaal geeft het buitenverblijf een gebruikt gevoel, alsof de ruimte al met liefde is ingewerkt. De zichtbare constructie is van hoogkwalitatief eikenhout. Het eiken komt aan de buitenkant terug als gepotdekselde planken, zodat de zijkant mooi is bekleed.

Stalen puien

De stalen puien zorgen ervoor dat je ontzettend veel daglicht vangt binnen. Vooral voor deze setting was dat erg belangrijk, omdat het buitenverblijf onder de bomen staat. Bomen houden veel daglicht tegen, dus een stalen pui met veel glas was hier een mooie oplossing. De aankleding binnen is stoer en robuust gehouden. De zithoek bestaat uit stoere banken met statafels met uniek design. De vorm van een boomstronk komt heel raw over en toch ook heel stijlvol. De lage zithoek bevat een behaaglijke kachel voor geanimeerde warmte bij de borrel. De houten kroonluchter aan het plafond is erg charmant en past gewoon perfect bij de rest.

buitenverblijf, hout & living, eikenhout

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Hout & Living

___

Hout & Living, houten bijgebouw, houten meubels, houten keuken, buitenleven, exclusief bijgebouw, exclusief buitenleven, the art of living

___

Meer projecten bekijken van Hout & Living?