Riante glazen pui voor optimale binnen-buitenverbinding 

Perfect View Windows

Als je een gigantische villa gaat bouwen en echt de voorkeur geeft aan een glazen pui voor een open constructie voor de achterzijde, dan kan het niet anders dan dat je uitkomt bij Perfect View Windows, een specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt, levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk. En dat is te zien… 

Slank systeem 
Deze villa in Gelderland is met dit prachtige uitzicht op de vlakke landen en wateren een ideaal project voor Sky-Frame. Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultraslank schuifsysteem als glazen pui aanbrengen in een gevel. Met als slogan ‘a view, not a window’ wordt niets te veel gezegd. Het rondom weggewerkte profiel, grote glasoppervlakken en stijlaanzichten van 20mm bieden een maximaal uitzicht.  

Minimalistisch 
Sky-Frame combineert in deze glazen pui enorme glasvakken met ruime openingen. De schuifelementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, waarbij het aantal parallel geplaatste rails de maximale opening bepaalt. Bij dit minimalistische schuifsysteem is niet te zien welk deel schuift en wat een vast glasdeel is. Uiteraard zijn de schuivende delen heel soepel te bedienen, zodat je je huis in no time openschuift op een heerlijke zomerdag. Sky-Frame past perfect in moderne woningen en biedt een minimale scheiding tussen binnen en buiten.  

Editor: Media team

Datum: 26-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living