Riante tuin met groot zwembad

Willy Naessens Swimming Pools

Deze prachtige villa met riante tuin leende zicht perfect voor een zwembad. Gelukkig dachten de bewoners van deze villa daar hetzelfde over en kozen zij voor een groot zwembad, dat de blikvanger van de tuin werd. Dit kwam mede door het fantastische zwembad ontwerp van Willy Naessens Swimming Pools. Zij luisterde naar de wensen van de bewoners en dat resulteerde in dit mooie zwembad 

 

Groot zwembad, Willy Naessens, buitenzwembad, The Art of Living

Alles naar wens 

De bewoners van deze villa hadden een duidelijk beeld voor ogen qua afmetingen, vormgeving, gebruik van materialen en afwerking. Het moest een langwerpig, groot zwembad worden waarin details een belangrijke rol spelen. Dit laatste is te zien aan het patroon met witte strepen dat door het, verder zwarte zwembad, heen loopt. Dit maakt het een niet alledaags zwembad en daardoor een echte eyecatcher.  

Design en functie 

Zo’n bijzonder ontwerp vraagt natuurlijk om aanpassing van alle technische details. Maar ook dit was voor Willy Naessens Swimming Pools geen probleem. Zij zorgde ervoor dat niets het patroon in de weg stond en dat zowel esthetiek en functionaliteit elkaar in evenwicht hielden. Een voorbeeld hiervan zijn de bodemzuigers, die op een andere plaats gestoken werden dan dat zou gebeuren bij een ‘normaal’ zwembad.  

Over Willy Naessens Swimming Pools 

Dit knap staaltje vakmanschap laat zien dat alles mogelijks is bij Willy Naessens Swimming Pools. Zij werken aan de hand van een trajectbegeleider die met jou gaat kijken wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is. Een groot zwembad, een klein zwembad, binnen- of buitenzwembad, alles is mogelijk. Vervolgens realiseren zij jouw droomproject tot in de details. Dit ontzorgt jou niet alleen, maar je hebt ook een bepaalde zekerheid. Want zwembaden bouwen behoort al jarenlang tot de specialiteiten van dit bedrijf.  

Editor: Media team

Datum: 14-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Willy Naessens