Riante villa met warm modern interieur

Hemels Wonen

De bewoners van deze fenomenale woning wilden graag een compleet nieuw interieur. Een modern interieur dat volledig moest aansluiten bij hun wensen en het beeld dat zij voor ogen hadden. Hiervoor schakelden zij Hemels Wonen in. In samenwerking met dit bedrijf wisten zij het interieur van hun dromen te ontwerpen, waardoor ze nu met veel plezier in hun woning kunnen wonen en optimaal kunnen genieten van wat het huis hen te bieden heeft.  

Menselijke maat 

Kort samengevat laat dit waanzinnige interieur zich het beste omschrijven als warm, hedendaags en stijlvol. Er werd dan ook rekening gehouden met de menselijke maat, waardoor de ruimtes niet te groot en imposant aandoen. Dit betekent ook dat het huis bestaat uit een groot aantal verschillende ruimtes, die toch allemaal op sublieme wijze met elkaar verbonden zijn. Het open karakter van de woning werd hierdoor behouden. Dit is dan ook de reden dat glas een grote rol speelt binnen het interieur. Alle binnendeuren zijn dan ook van glas en grote ramen halen de buitenruimte als het ware naar binnen.  

Warm, modern interieur 

Deze woning met een modern interieur moest niet alleen een open karakter hebben, maar de bewoners wilden ook graag dat het een warm, knus en gezellig huis werd. Daarom werden, als tegenhanger van het glas, diverse warme materialen gebruikt. Hout komt dan ook veelvuldig terug in het interieur, maar ook leder en diverse zachte stoffen werden in het interieur verwerkt. Daarnaast kunnen de bewoners genieten van een royale keuken. Dit omdat deze ruimte het hart van het huis is, hier komt iedereen samen en er wordt heerlijk gekookt.

Over Hemels Wonen 

Hemels Wonen heeft een passie voor het inrichten en ontwerpen van een totale woonbeleving. Ook binnen dit interieur sluiten alle ruimtes naadloos op elkaar aan, waardoor een totaalconcept is ontstaan. Een modern interieur kwam voort uit een persoonlijke aanpak, doordachte styling en moderne technieken. Dit vormt dan ook de essentie van een uitzonderlijke woonsituatie.  

Editor: Media team

Datum: 22-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen