Richt je badkamer in met de nieuwe producten van LoooX

Looox

De badkamercollectie van LoooX wordt steeds completer waardoor het nu mogelijk is om vrijwel de hele badkamer in te richten met de producten van het bedrijf. Het is dan ook een logische stap om hun verschillende collecties verder uit te bereiden. Daarom introduceert LoooX met trots hun nieuwe bad, spiegel en waskommencollectie. In dit artikel lees je meer over al het moois dat de collecties te bieden hebben. 

Nieuwe Bath Collection 

Binnen de nieuwe Bath Collection van LoooX vind je de modellen Chill, Cool, Cool Wall, Cool Corner en de Easy. De Chill is een vrijstaand bad van acryl, dat te verkrijgen is een prachtige variatie aan uitvoeringen. Hierdoor zal dit bad altijd bij jouw badkamer passen. De Cool is ook gemaakt van acryl en vrijstaand. Daarnaast kenmerkt hij zich door zijn strakke vorm. De Cool Wall lijkt heel erg op het Cool bad, het enige verschil is dat dit bad semi-vrijstaand is. En ben je toch opzoek naar een wat chiquer bad, dan is het Easy bad wel wat voor jou. Deze is gemaakt van mineraal marmer.  

Organische vormen 

Ook wanneer je opzoek bent naar een nieuwe spiegel ben je bij LoooX aan het juiste adres. De Black Line Oval, de Rectangle en de White Line Round spelen in op het gegeven dat organische vormen steeds populairder worden. Deze spiegels steken op mooie wijze af met de veelal rechte vormen binnen de badkamer. De Black Line Oval is daarnaast te verkrijgen met verlichting. De spiegel is zo niet alleen esthetisch hoogwaardig, maar ook erg functioneel.  

Andere variant 

De waskommen die hierin benoemd worden waren al opgenomen in de collectie, maar zijn nu te verkrijgen in meer kleur- of afmetingsvarianten. Zo is de Ceramic Round nu ook te verkrijgen in een mat witte en een mat zwarte variant. Ook kun je nu deze waskom bestellen in een kleiner formaat waardoor het perfect is op het toilet. Ook de Ceramic Rectangle Medium is nu bij Looox te verkrijgen. De medium is een maat kleiner dan de normale variant.

Editor: Media team

Datum: 20-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: LoooX