Rietveld bloemen & wonen

Rietveld Bloemen & Wonen uit Oosterhout is een toonaangevend bedrijf in de bloemen- en interieurbranche, waar kwaliteit, creativiteit en klantgerichtheid centraal staan. De missie is om klanten te inspireren en te verrassen met exclusieve bloemstukken en interieurdecoraties die bijdragen aan een warme en sfeervolle leef- en werkomgeving.

Informatie over Rietveld bloemen & wonen


rv0022-1536x1175
MOS_0618
MOS_0584
MOS_9545
MOS_0652
MOS_0643
MOS_9550
MOS_0540
previous arrow
next arrow

Als specialist in Bloemen & Wonen bieden zij een breed scala aan diensten aan, waaronder: 

Bloemenarrangementen: Van verse maar zeker ook zijde bloemen. Boeketten voor speciale gelegenheden tot bloemenabonnementen voor bedrijven en particulieren, zij creëren unieke en stijlvolle bloemstukken die de zintuigen prikkelen en ruimtes transformeren. 

Interieurdecoratie: Naast bloemen leveren zij ook een uitgebreid assortiment aan interieurdecoraties, van leveranciers met toonaangevend assortiment. Mobach, Ecri, Baobab, 101Copenhagen, Silk Ka, Passe-Partout, PMP furniture. 

Door de passie voor bloemen en wonen en de ruim 40 jaar ervaring in de branche, streven zij ernaar om altijd de verwachtingen van klanten te overtreffen en een blijvende indruk achter te laten. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service, zijn zij dè bestemming voor iedereen die op zoek is naar de perfecte bloemen en interieurdecoraties voor elke gelegenheid.