previous arrow
next arrow
Slider

Riho

Ligbaden, badkamermeubels en douches van hoogwaardige kwaliteit en met een verrassend design. Dat is 100% Riho. Als badkamerspecialist heeft het bedrijf maar één ambitie en dat is dat ook jij de badkamer van je dromen kunt samenstellen.

De badkamer van je dromen

Riho heeft een passie voor sanitair. Dat is duidelijk te herkennen in de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit met een verrassend design. Met ruim 30 jaar vakmanschap en eigen fabrieken in Europa mag het bedrijf zich met recht badkamerspecialist noemen. Riho heeft één ambitie: jou de badkamer van jouw dromen te laten creëren. Stijlvol en comfortabel. Een badkamer waarin je tot rust komt.

Innoveren en inspireren

Innoveren en inspireren zijn de drijfveren. Daarbij houdt Riho altijd in het achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi en stijlvol, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Meer en meer zal je dan ook prachtige combinatiemogelijkheden ontdekken, die het mogelijk maken een hele badkamer in te richten. Riho wenst je veel inspiratie bij het ontdekken van producten en badkamerinrichtingen die bij jou passen. Heb je vragen, wil je advies of wens je meer informatie over de producten van Riho? Neem dan vooral een kijkje op de website!

___

Meer projecten bekijken van Riho?

 

 

Moderne villa

De bewoners kunnen in hun handjes klappen dat ze een stijlvolle duinvilla hebben kunnen bemachtigen aan de kust. Wonen in deze bijzondere leefomgeving staat gelijk aan wonen op een toplocatie. De bewoners kochten in een goede staat verkerend, karakteristieke moderne villa met rieten dak.

Karakteristieke villa

Rondom het park werden in de 19e en 20e eeuw karakteristieke huizen gebouwd. Huizen met een ziel en een verhaal. De bewoners kochten dit huis op gevoel en transformeerden het, met behoud van veel originele details, in hun droomhuis.

Marbella villa

Een villa zoals deze zagen we zelden eerder. Het is een huis uit duizenden. Een perfect huis dat inspireert en tegelijk een intens gevoel van ontspanning en vakantievrijheid oproept.  Klassiek en eigentijds modern. Chic eenvoud. Innovatief in vorm en techniek.

Mat wit voor de badkamer

De warme look & feel van de woonkamer komt steeds meer terug in de badkamer. Luxe gordijnen, spannende materialen, sprekende meubeldecors en mooie lampen. Pas je badkamer aan op jouw wensen en creëer je eigen stijl met de lijn van Riho in mat wit.

Lancering collectie badkamermeubels

RihoSpring is de nieuwste badkamermeubel collectie van Riho. Een serie die dankzij de ruime keuze aan wastafels en verschillende afmetingen in elke badkamer past.

Nieuw model vrijstaand bad

Riho heeft overduidelijk een ongekende passie voor sanitair. Die is duidelijk te herkennen aan de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met een verrassend design.

Wifimedia, domotica, audio

Riho


“Jouw vertrouwde adres voor ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels. Al meer dan 30 jaar!

 ___

Contactgegevens:

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media