Riho

Ligbaden, badkamermeubels en douches van hoogwaardige kwaliteit en met een verrassend design. Dat is 100% Riho. Als badkamerspecialist heeft het bedrijf maar één ambitie en dat is dat ook jij de badkamer van je dromen kunt samenstellen.

Projecten van Riho

Informatie over Riho


Composition pitch black | Riho Lucid douchewand en Livit meubel in kleur pitch black
FromScratch meubel in de kleur Off White, Lucid douchewand en Valor back-2-wall solid surface bad.
Solid surface bad Valor back-2-wall en Livit meubel in de kleur Corton met matzwarte waskommen Slate Square
FromScratch meubel in de kleur Terracotta, Scandic NXT douchewand en Oval solid surface bad.
Solid surface bad Oval en Livit meubel in de kleur Corton met de wastafel Stone Top.
Matwit bad Devotion en Livit meubel in de kleur Pitch Black.
Granada blauwgroen | Riho Granada bad
previous arrow
next arrow
 

De badkamer van je dromen

Riho heeft een passie voor sanitair. Dat is duidelijk te herkennen in de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit met een verrassend design. Met ruim 30 jaar vakmanschap en eigen fabrieken in Europa mag het bedrijf zich met recht badkamerspecialist noemen. Riho heeft één ambitie: jou de badkamer van jouw dromen te laten creëren. Stijlvol en comfortabel. Een badkamer waarin je tot rust komt.

Innoveren en inspireren

Innoveren en inspireren zijn de drijfveren. Daarbij houdt Riho altijd in het achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi en stijlvol, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Meer en meer zal je dan ook prachtige combinatiemogelijkheden ontdekken, die het mogelijk maken een hele badkamer in te richten. Riho wenst je veel inspiratie bij het ontdekken van producten en badkamerinrichtingen die bij jou passen. Heb je vragen, wil je advies of wens je meer informatie over de producten van Riho? Neem dan vooral een kijkje op de website!