Rijke badkamer met gietvloer

De Eerste Kamer

Een vrijstaand bad, een massief houten wasmeubel, bronzen kranen én een gietvloer. Deze badkamer kan gerust een droombadkamer worden genoemd. Ondanks dat de kleuren in de badkamer rustig en sereen zijn, is het toch een spannend geheel. Specialist De Eerste Kamer laat een knap staaltje vakwerk zien in deze rijke badkamer met gietvloer.  

Gietvloer, De Eerste Kamer, badkamers, The Art of Living

Luxe en rust 

De badkamer straalt, luxe en rust uit. De Eerste Kamer creëerde een badkamer welke echt het ‘wellness gevoel’ uitstraalt. Er is gekozen voor rijke materialen zoals donker hout en brons. Om de strakke lijnen en het minimalisme te doorbreken, is de wand met structuur een perfecte aanvulling. Ruw en robuust, maar toch stijlvol. De ruwe wand staat haaks tegenover de moderne, strakke gietvloer. Toch is het geen element wat buiten het totaalplaatje valt. Alle elementen in combinatie resulteren in een badkamer met gietvloer waar de bewoners trots op mogen zijn.  

Ontstaan van de samenwerking 

Soms kruisen twee wegen, zo ook van de opdrachtgevers van deze woning en De Eerste Kamer. Tijdens een autorit reden de bewoners van deze woning langs de showroom van De Eerste Kamer. Het pand, wat zichtbaar is vanaf de snelweg, sprak hen direct aan. Nadat ze een inspiratieboek hadden opgevraagd, brachten ze een bezoek aan de showroom.  

Gietvloer, De Eerste Kamer, badkamers, The Art of Living

Ontwerp van de badkamer 

Uitgangspunten voor de nieuwe badkamer waren een gietvloer en bronzen kranen. Samen met de adviseurs van De Eerste Kamer is er een ontwerp ontstaan van een moderne badkamer, welke aansluit op alle plannen, ideeën en wensen die de bewoners vooraf hadden gemaakt met SuCasa interieuradvies. De bewoners zijn erg enthousiast over het eindresultaat en de samenwerking. “De Eerste Kamer zet écht een stap extra voor de klant, ook op het gebied van service.“

Editor: Media team

Datum: 02-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: De Eerste Kamer