Rijksmonument in ere hersteld

Keeldar Projecten

Wie wil dat nu niet? Wonen in een Rijksmonument aan een van de mooiste grachten van Amsterdam? Een groot nadeel van dit soort woningen is dat er vaak onderhoud en/of een verbouwing nodig is om de huidige woning te moderniseren. Keeldar Projecten werd in de arm genomen om dit prachtige, authentieke pand nieuw leven in te blazen.  

Rijksmonument, Keeldar Projecten, The Art of Living

Verbouwing grachtenpand 

Het pand werd met beleid volledig gedemonteerd om vervolgens weer in volle glorie herbouwd te worden. Vanwege de demontage was er de mogelijkheid om de woning tegelijk te moderniseren en van alle gemakken te voorzien. Dit resulteerde bijvoorbeeld niet in één, maar meerdere exclusieve badkamers, een nieuwe E- en W-installatie en vloerverwarming.  

Authentieke elementen 

Ondanks dat het Rijksmonument toe was aan een facelift, zijn de authentieke elementen niet verloren gegaan. Kijk bijvoorbeeld naar de originele houten balken in het plafond of de authentieke houtenvloeren. Met respect voor het oude, is de woning getransformeerd in een bijzonder grachtenpand.  

Rijksmonument, Keeldar Projecten, The Art of Living

Meer over Keeldar Projecten 

De onderscheidende factor van Keeldar Projecten is dat zij gedurende het hele traject helder blijven communiceren. Dat begint met goed luisteren naar wat de klant wilt, daarover duidelijke afspraken maken en de klant tijdens de verbouwing steeds op de hoogte houden. Zodat de klant altijd in de driver seat blijft, want het is tenslotte pand van de klant. Zo ontstaan de mooiste projecten!  

Rijksmonument, Keeldar Projecten, The Art of Living

Onderaannemers: 
– vloerverwarming ( van Santen Vloerverwarming )  
– Authentieke houtenvloeren ( Pieter van Vredendaal )  
– interieur ( Springers Interiors )  

Editor: Media team

Datum: 03-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Keeldar Projecten