previous arrow
next arrow
Slider

Easy Drain | Innovatieve badkameroplossingen

Easy Drain is een begrip: slimme Hollandse douchegoten en putten met een strak design. De producten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Eén ding is zeker: Easy Drain biedt oplossingen voor iedere badkamer.

Kwaliteit

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf.

In lijn van de inspanningen ziet Easy Drain de zorg voor een goede, optisch mooie en waterdichte inbouw als vanzelfsprekend. Easy Drain beschikt veelal over EN 1253 certificaten; de hoogste norm voor functionaliteit.

Easy Drain is toepasbaar bij vrijwel iedere vloeropbouw

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen.

Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al de douchegoten van Easy Drain eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Meer inspiratie?
Bekijk de volledige Easy Drain collectie op www.easydrain.nl of volg ze op social media!

____

Alle projecten bekijken van Easy Drain?

 

 

Easy Drain in Hotel Okura

Hotel Okura Amsterdam is gerenoveerd, waarbij Easy Drain douchegoten zijn toegepast. Daarmee zijn zowel alle hotelkamers als het zwembad voorzien van de uiterst slimme techniek.

Droombadkamer

Easy Drain komt met een splinter nieuwe collectie, namelijk de Easy Drain Diamond. Dit is een luxe douchegoot die vernieuwend is en van hoogwaardig materiaal is gemaakt.

Klassiek modern droomhuis

In dit voormalig kantoor met woonhuis heeft Peter Helmig van BTTB Helmig een complete transformatie tot riante villa verricht. Er vond een grondige herindeling plaats, waarbij geen enkele ruimte onaangetast bleef.

Gietvloer in de badkamer

Met een gietvloer creëer je een moderne en strakke uitstraling in de badkamer. Een gietvloer heeft veel voordelen. Vanwege de waterdichte en naadloze eigenschappen worden gietvloeren veel toegepast in de badkamer. Ook is zo’n vloer makkelijk te reinigen en schoon te houden.

De mooiste douchegoot

Easy Drain is de leverancier die je gaat benaderen voor een mooie douchegoot voor het sanitair. Drie zorgvuldig ontworpen modellen zijn hier aangebracht voor een strak resultaat.

De nieuwste doucheput

Easy Drain is dé marktleider op het gebied van douchegoten en -putten. Iedere dag gaan zij de uitdaging aan om hun producten nog geavanceerder en aantrekkelijker te maken. De nieuwste slag die ze hebben kunnen slaan is op het gebied van inbouwgemak. De nieuwe Easy Drain Aqua Compact is namelijk nu inclusief flens.

badkamers, Easy Drain, sanitair

Easy Drain


“Door ons altijd te verdiepen in jou als klant kunnen onze professionals de gewenste ondersteuning bieden op ieder gebied. Samenwerken en elkaar beter maken, dát vinden wij belangrijk.”

___
Contactgegevens:

  • RM Sanitair
  • Maagdenburgstraat 8
  • 7421 ZB Deventer


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | okt | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media