RM Sanitair, badkamers, Easy Drain, LoooX, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
RM Sanitair, badkamers, Easy Drain, LoooX, sanitair
RM Sanitair, badkamers, Easy Drain, LoooX, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
Easy Drain, badkamers, sanitair
previous arrow
next arrow
Slider

Easy Drain | Innovatieve badkameroplossingen

Easy Drain is een begrip: slimme Hollandse douchegoten en putten met een strak design. De producten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Eén ding is zeker: Easy Drain biedt oplossingen voor iedere badkamer.

Kwaliteit

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf.

In lijn van de inspanningen ziet Easy Drain de zorg voor een goede, optisch mooie en waterdichte inbouw als vanzelfsprekend. Easy Drain beschikt veelal over EN 1253 certificaten; de hoogste norm voor functionaliteit.

Easy Drain is toepasbaar bij vrijwel iedere vloeropbouw

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen.

Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al de douchegoten van Easy Drain eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Meer inspiratie?
Bekijk de volledige Easy Drain collectie op www.easydrain.nl of volg ze op social media!

____

Alle projecten bekijken van RM Sanitair?

  • |

 

Easy Drain in Hotel Okura

Hotel Okura Amsterdam is gerenoveerd, waarbij Easy Drain douchegoten zijn toegepast. Daarmee zijn zowel alle hotelkamers als het zwembad voorzien van de uiterst slimme techniek.

Droombadkamer

Easy Drain komt met een splinter nieuwe collectie, namelijk de Easy Drain Diamond. Dit is een luxe douchegoot die vernieuwend is en van hoogwaardig materiaal is gemaakt.

badkamers, Easy Drain, sanitair

RM Sanitair


“Door ons altijd te verdiepen in jou als klant kunnen onze professionals de gewenste ondersteuning bieden op ieder gebied. Samenwerken en elkaar beter maken, dát vinden wij belangrijk.”

___
Contactgegevens:

  • RM Sanitair
  • Maagdenburgstraat 8
  • 7421 ZB Deventer


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | okt | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media