RMR Interieurbouw
RMR interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
RMR Interieurbouw
previous arrow
next arrow
 

RMR Interieurbouw | Luxe interieur

RMR Interieurbouw beschikt over de specialisten op het gebied van luxe interieurs. De interieurspecialisten zijn vakbekwaam en deskundig. In samenwerking met geschoolde medewerkers in de fabriek, bieden we optimale kwaliteit. Frank Rijnen, eigenaar van de organisatie, is trots op zijn vakkundige organisatie. ‘Om goed te kunnen werken met exclusieve stoffen en materialen, is het van belang om kennis te hebben van deze producten.’

In het Brabantse Moergestel bevindt zich de showroom. In deze inspiratieruimte kunnen opdrachtgevers met eigen ogen het kwaliteit en de oplossingen aanschouwen. Alles wat mogelijk is op het gebied van interieur is hier te bezichtigen. Alles wordt op maat ontworpen en gemaakt met ook voor detail, enkel zo ontstaan de meest hoogwaardige interieurs.

___

Meer luxe interieurs van RMR Interieurbouw zien?

  • |

 

Van klassiek naar modern interieur

In samenwerking met Nanne Schuiveling werd deze prachtige villa gerealiseerd. Er is gekozen voor opvallende kleuren om speelse effecten te realiseren. Dit is doorgetrokken door de volledige woning voor een samenhangend geheel.

Romantische villa met ingetogen klasse

De keuken van deze Brabantse villa is een realisatie van RMR. De keuken straalt luxe uit dan kleur en materiaal keuze. Ook is er een open verbinding gecreëerd met de woonkamer, hierdoor zijn lange zichtlijnen ontstaan.

Renovatie penthouse

Samen met de bewoonster is Frank Rijnen in gesprek gegaan voor de renovatie van dit enorme penthouse. Een erg leuke samenwerking wat tot unieke eindresultaten heeft geleid.

Klassieke villa in het groen

De woning is een echte eyecather, maar gaat toch volledig op in zijn omgeving dankzij de stenen van de buitenmuur uit eigen streek. De villa ademt luxe en een hotelsfeer uit, dit dankzij de warme meubels en bijpassende accessoires.

Betoverende buitenruimte

De unieke buitenkeuken in deze bijzondere tuin is een realisatie van RMR. De tuin straalt een exotische sfeer uit en de donkeren materialen uit de keuken sluiten hier naadloos op aan!

Werelds wonen op hoog niveau

Het penthouse in Den Haag beschikt over alle luxe die men zich maar kan wensen. De bijzondere kasten van RMR geven de woning een elegante uitstraling.

RMR: vertrouwen, luxe en perfectie

Exclusiviteit en luxe gaan hand in hand bij de interieurbouwers. In dit artikel leest u alles over de werkwijze en missie die Frank Rijnen nastreeft.

Duurzame villa met charme

Op een historisch punt en in een – voor Nederlandse begrippen – hooggelegen natuurgebied, ligt een strakke, duurzame villa aan het meer van de Grebbeberg. Het gebied staat bekend om historische mijlpalen in de Nederlandse geschiedenis. Des te bijzonderder is het, dat deze moderne villa past in de oude omgeving rondom de uiterwaarden van de Rijn.

Van ‘modern’ landhuis naar ultramoderne villa

De keuken van deze villa heeft donkere tinten. Toch komt het volledig tot zijn recht in de rest van de woning. Het contrast met de witte muren geeft een mooi effect van donker en licht.

Landhuis de Wielewaal

De enorme villa op Landgoed de Wielewaal behoorde tot 2005 aan Frits Philips. Alles is in perfecte staat gebleven en gemoderniseerd waar nodig. Het pand zit vol met middeleeuwse invloeden en wordt momenteel bewoond door een jong gezin.

Marbella Villa

De totale uitvoering van deze villa is te danken aan Frank Rijnen. De woning is open maar geeft toch een warm en knus gevoel bij binnenkomst. Dankzij het zwembad in de tuin, heerst er een fijn vakantiegevoel.

___

Dirk Zeelenberg over RMR Interieurbouw

 

 

Frank Rijnen


“Geen design om het design, maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch en functioneel.”

 

 

RMR Interieurbouw, luxe interieur, inrichting villa

___

Contactgegevens:

  • RMR Interieurbouw
  • Sonman 16-18
  • 5066 GJ Moergestel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NK3D

NK3D


NK3D produceert fotorealistische computer gegenereerde high-end beelden en animaties…

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media