Robuust, luxe interieur voor moderne villa

IN.Interieur

IN.interieur is een ontwerp- en adviesbureau voor styling van een compleet interieur en begeleiding van a tot z. Jeanine van Nistelrooij, het gezicht van IN.interieur, werkt vanuit haar kantoor in Schaijk. In Jeanine’s ontwerpen komen altijd grotere eyecatchers voor in combinatie met een rustige omgeving. Ze doorbreekt het liefst standaardverhoudingen in woningen, met verrassende indelingen zoals bij deze moderne villa als resultaat.


Exterieur

Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur

De juiste balans

In een Brabants dorpje staat een prachtige moderne villa. Met respect voor de voormalige boerderij is een nieuw exemplaar gebouwd en voorzien een modern jasje. Jeanine van Nistelrooij van IN.interieur maakte de villa compleet door hoge, grootse ruimtes warm aan te laten voelen dankzij een juiste balans in kleur, materiaal en eyecatchers. De villa is uitgerust met een grote tuin, een wellness met poolhouse én een spectaculair uitzicht over de Brabantse weides.


Interieur

Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur

Heerlijke sfeer

In de moderne villa is veel gebruik gemaakt van donkere kleuren voor de op maat gemaakte meubels en voor de details zoals stopcontacten en plinten. Jeanine vertelt: “Aangezien de villa zo ruim is, is er goed nagedacht over de sfeer. Deze hebben we gerealiseerd door de afstemming van al het zwarte in combinatie met behang of kunst met kleur. Daarnaast staan grote objecten in de styling centraal: een groot object in een rustige ruimte geeft veel meer karakter.”


keuken

Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur

Alle leverancieres van de keuken

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland
Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur

Massieve keuken

De belangrijkste plek in de moderne villa is de lange massieve keuken aan de achterzijde, die de woning volgt in haar vorm. Hier kun je heerlijk zitten met visite maar ook werken of relaxen met de schuifdeuren open naar de tuin. De stoelen in de keuken zijn gemaakt van een opvallend mosterdgele velvetstof. Deze kleur komt terug in de keukenwand, waar de bewoners kozen voor goud metallic-stucwerk. De keuken is in balans door de gekozen materialen. Het keukenblad is gemaakt van een keramisch steen in een matte uitvoering met een Saint Laurent-marmerlook. Een bewuste keuze omdat de keuken-wand al goud schittert.


Slaapvertrekken

Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur
Moderne villa, luxe interieur, IN Interieur

De eyecatcher

Jeanine koos ook in de masterbedroom voor één eyecatcher: het behang. De bijbehorende privé-badkamer heeft een donkere glanzende tegel met marmerlook gecombineerd met fris wit sanitair en een licht olijfhouten badkamermeubel. Hetzelfde olijfhout vind je ook weer terug in de keuken, zodat ook de ruimtes onderling mooi verbonden worden.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 24-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Sanne Bender (gebaseerd op een tekst van Gijsje Broekmans)

Fotografie: Jurrit van der Waal