previous arrow
next arrow
Slider

Roelfien Vos Interior Design

Roelfien Vos begon haar carrière als interieur architect in 1999 als medeoprichter van ‘De Blauwe Kamer’. In 2010 vond ze dat het tijd werd voor haar eigen bureau, dus werd Roelfien Vos Interior Design opgericht. Sindsdien heeft ze al vele interieur design awards gewonnen. 

Interieurarchitect in hart & nieren

Wie zijn passie volgt, brengt de mooiste resultaten voort. Als er iets is wat geldt voor Roelfien Vos, dan is het dat wel. Ze groeide op in Duitsland en ontdekte al jong haar creatieve talent. Als kind voorzag ze haar schoolkastje van een mini-interieur, ze schilderde geregeld haar kamer en naaide haar eigen gordijnen. Omdat haar ouders een creatief vak geen echt vak vonden, volgde ze een economisch-linguïstische studie op heao-niveau. Ze maakte carrière als areamanager, maar een creatief beroep bleef trekken. Dat haar dochter ongeneeslijk ziek bleek te zijn, was de ommekeer. “Nu ga ik doen wat ik zelf écht graag wil”, besloot Vos.

Unieke ontwerpen

Ze volgde allerlei vakopleidingen en startte haar eigen bedrijf: Roelfien Vos Interior Design. Vormgeving, kleur en textuur zijn de ingrediënten waarmee Vos de mooiste interieurs weet te creëren. Zo restaureerde ze de villa van Anton Philips en is ze de vaste ontwerper van Chateâu St. Gerlach en Hotel Winselerhof. Een mooi project was ook die villa in Zuid-Frankrijk, die ze mocht ontwerpen en inrichten. Vos: “Toen de kleinzoon van Louis Vuitton later het pand kocht, besloot hij alles onveranderd te laten. De inrichting, meubels, zelfs de wandschilderingen bleven zoals wij die ontworpen hadden. Een dik compliment.”

___

Meer interieurontwerpen van Roelfien Vos Interior Design zien?

penthouse, roelfien vos, interior design, interieurontwerp, interieurarchitect, ontwerpbureau, interieurontwerp, the art of living

  • |
  • |

 

Penthouse

Voor dit project mocht interieurontwerpster Vos een mooie residentiële woning op de 43e verdieping van het New Babylon gebouw inrichten. Ze kreeg veel vrijheid voor de inrichting wat heeft geresulteerd in een prachtige luxe, sexy en elegante woning. Wat betreft stijl is het te vergelijken met de Metropolitan Luxury van Eric Kuster. Kleuren zoals goud, wit en bruin voeren de boventoon. Maar dankzij strakke elementen zoals het zwart in de woonkamer en het kantoor is het een uniek ontwerp.

 

roelfien vos, interior design, interieurdesign, interieurontwerpster, interieurbureau, interieurspecialist, the art of living

Roelfien Vos


“Als ik veel vrijheid krijg – vrijheid met een duidelijk doel – dan kan ik iets heel moois ontwerpen”

 

___

Contactgegevens:

  • Roelfien Vos Interior Design
  • Blankenstraat 410
  • 1018 SK Amsterdam

 


Gerelateerde artikelen

Astrid Jeulink

Astrid Jeulink


Interieurs creëren met een ziel, waarin de identiteit van de bewoners perfect wordt weerspiegeld…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media