Roelfien Vos Interior Design

Roelfien Vos begon haar carrière als interieur architect in 1999 als medeoprichter van 'De Blauwe Kamer'. In 2010 vond ze dat het tijd werd voor haar eigen bureau, dus werd Roelfien Vos Interior Design opgericht. Sindsdien heeft ze al vele interieur design awards gewonnen. 

Informatie over Roelfien Vos Interior Design


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Interieurarchitect in hart & nieren

Wie zijn passie volgt, brengt de mooiste resultaten voort. Als er iets is wat geldt voor Roelfien Vos, dan is het dat wel. Ze groeide op in Duitsland en ontdekte al jong haar creatieve talent. Als kind voorzag ze haar schoolkastje van een mini-interieur, ze schilderde geregeld haar kamer en naaide haar eigen gordijnen. Omdat haar ouders een creatief vak geen echt vak vonden, volgde ze een economisch-linguïstische studie op heao-niveau. Ze maakte carrière als areamanager, maar een creatief beroep bleef trekken. Dat haar dochter ongeneeslijk ziek bleek te zijn, was de ommekeer. “Nu ga ik doen wat ik zelf écht graag wil”, besloot Vos.

Unieke ontwerpen

Ze volgde allerlei vakopleidingen en startte haar eigen bedrijf: Roelfien Vos Interior Design. Vormgeving, kleur en textuur zijn de ingrediënten waarmee Vos de mooiste interieurs weet te creëren. Zo restaureerde ze de villa van Anton Philips en is ze de vaste ontwerper van Chateâu St. Gerlach en Hotel Winselerhof. Een mooi project was ook die villa in Zuid-Frankrijk, die ze mocht ontwerpen en inrichten. Vos: “Toen de kleinzoon van Louis Vuitton later het pand kocht, besloot hij alles onveranderd te laten. De inrichting, meubels, zelfs de wandschilderingen bleven zoals wij die ontworpen hadden. Een dik compliment.”