Roger Wanrooij

De betoverende schoonheid en veelzijdigheid van marmer hebben Roger al vroeg in zijn artistieke carrière gevangen genomen, en zijn passie voor het creëren van moderne meesterwerken in marmer-look is alleen maar gegroeid. Zijn diepgaande studies en experimenten hebben hem geholpen het volledige potentieel van deze nobele steen te benutten, wat heeft geresulteerd in kunstwerken die zowel elegant als tijdloos zijn, maar toch een eigentijdse twist hebben.

Informatie over Roger Wanrooij


wallN7
novaa12wall7300dpi
NOVAA11wip
BlackSerieswall6
CE-gallery
Novaa1and3
Novaa14detail8
BlackSeriesdetail18
Novaa14detail9
BS111213wall8
previous arrow
next arrow

Elk nieuw kunstwerk dat Roger creëert, weet zijn publiek te betoveren en hen een moment van verwondering te bezorgen, waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de alledaagse realiteit. Elk stuk straalt vakmanschap uit en getuigt van Roger’s onvermoeibare toewijding aan zijn ambacht. 

Voor Roger Wanrooij draait alles om het verheffen van marmer tot een kunstvorm en het belichamen van een filosofie van tijdloze elegantie, waarbij de rijke geschiedenis van marmer wordt gecombineerd met eigentijdse creativiteit. Zijn diensten omvatten het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte gestructureerde kunstwerken, variërend in afmeting en functionele interieuraccenten. Hij streeft ernaar om de unieke persoonlijkheid van elke klant te vangen in zijn creaties, met een focus op vakmanschap, kwaliteit en esthetiek. 

Als u op zoek bent naar een uniek, stijlvol en exclusief kunstwerk dat zowel tijdloos als eigentijds is, bent u bij Roger Wanrooij aan het juiste adres. Laat hem u helpen uw ruimte te transformeren met de tijdloze pracht van marmer, gekneed tot moderne meesterwerken door zijn vaardige handen en creatieve geest. 

Roger Wanrooij biedt: 
– Unieke en gepersonaliseerde kunstwerken 
– Luxe en elegante marmeren-look ontwerpen 
– Aanpasbare afmetingen die passen bij uw stijl en ruimte 
– Creatieve en opvallende muurschilderingen voor binnen 
– Stijlvolle kunstwerken die de aandacht trekken in elke omgeving