Romain Dossou Interiors

Romains jeugd werd overstelpd door creativiteit van de Parijse cultuur, waaronder kunst, mode en ballet. Zijn stijl is niet alleen gevormd door zijn half-Franse en half-Beninese afkomst, maar ook door de plaatsen waar hij heeft gewoond. Van Parijs tot Tokio en van Sydney tot Londen: hij heeft in deze steden een schat aan ontwerpkennis opgedaan. De unieke culturen inspireren zijn gedurfde ontwerp-esthetiek en eindeloze nieuwsgierigheid naar de wereld. "Ik ben opgegroeid in Parijs: een stad van elegante architectuur, haute couture en een van 's werelds epicentra van design. Design zit in mijn DNA."

Informatie over Romain Dossou Interiors


1
2
3
4
previous arrow
next arrow

Na 15 jaar werken in de marketing en investment banking industrie, keerde Romain terug naar zijn creatieve opvoeding en studeerde Interior Design. Vervolgens deed hij ervaring op bij diverse commerciële en residentiële projecten bij verschillende Australische high-end designstudio’s. Vanuit de drang om zijn eigen bedrijf op te richten en dichter bij familie te zijn, werd Romain Dossou Interiors geboren in Nederland opgericht. 

Tegenwoordig combineert Romain, gevestigd in het bruisende Amsterdam, zijn liefde voor elegante architectuur en dramatische, gedurfde elementen om prachtige en geraffineerde interieurs te creëren.