Romantische villa | Wolfs Architecten
Romantische villa | Wolfs Architecten
Romantische villa | Wolfs Architecten
Romantische villa | Wolfs Architecten
previous arrow
next arrow

Romantische villa met ingetogen klasse | Wolfs Architecten

De Brabantse villa is een afdruk van de geest en ziel van de bewoners

In het altijd sfeervolle Brabant staat een prachtige romantische villa. Een impressie in woord en beeld, ontworpen door Wolfs Architecten. Huis van Strijdhoven heeft het interieur in de woning ontworpen. Bewoners: “Het is hier iedere keer opnieuw gezellig thuiskomen op deze moderne, knusse, romantische en unieke plek.”

De levensdroom van de bewoners was het stileren van hun eigen huis. Dankzij Marinus en geweldig vakmanschap is dat optimaal gelukt. “Het is een fantastische plek waar we graag samen zijn. De woning en het interieur ademen echt onze stijl uit.” En inderdaad: de Brabantse villa is een afdruk van de geest en ziel van beide bewoners. Nieuwbouw om eervol voor te klappen.

Het perfecte eindresultaat

Een fraaie, sfeervolle RMR-keuken vormt de centrale plek in de woning. Er is een open verbinding naar de woonkamer. Hier kunnen de bewoners hun gastvrijheid laten zien.  Kleur, materiaal en vormgeving zorgen voor een ‘luxury’ uitstraling. En tegelijkertijd straalt de keuken rust en vriendelijkheid uit. RMR interieurbouw is dan ook de ideale partner om exclusieve projecten vorm te geven. Het vernieuwend denken en ontwerpen weerspiegelt zich in het perfecte eindresultaat: een combinatie van aandacht, gevoel, creativiteit en originaliteit.

De woonkamer, compleet met moderne open haard is het emotionele centrum. Hier komen ontspanning en inspiratie bij elkaar. De plek waar de dialoog ontstaat tussen sfeer en compromisloze vormgeving.

Keuken, RMR Interieurbouw, fraai, sfeervol, centrale plek, open verbinding, romantische villa, Wolfs Architecten

De keuken door RMR Interieurbouw, centraal gelegen in de woning.


“Kleur, materiaal en vormgeving zorgen voor een ‘luxury’ uitstraling”


Woonkamer, Interieur door Huis van Strijdhoven, haard van Vestia kachels, romantische villa, Wolfs Architecten

De door Huis van Strijdhoven ingerichte, sfeervolle woonkamer.

Huis van Strijdhoven zorgt voor allure
Huis van Strijdhoven creëert woon- en werkomgevingen die een echt thuisgevoel geven en een unieke identiteit hebben. Dat is ook in de gezellige villa zichtbaar en voelbaar. “De bewoners en hun drie dochters wilden een huis waar het iedere keer opnieuw gezellig thuiskomen is”, zegt interieurontwerper Kees van Strijdhoven. “Met die wensen als uitgangspunt zijn we samen aan de slag gegaan om daar zo optimaal mogelijk invulling aan te geven.”

Woonkamer met sfeervolle haard van Vestia Kachels, romantische villa, Wolfs Architecten

Een naadloos geheel
De bewoners en architect zijn het erover eens: de uitkomst is zeer geslaagd. En daar is geen speld tussen te krijgen. Interieur, gordijnen, luxaflex, vloeren, kleuren van de muren en het uitgekiende verlichtingsplan zorgen voor een relaxte en sfeervolle omgeving. Het ontwerp van architect Marinus Wolfs en het ontwerp van het interieur vormen een naadloos geheel. Het typeert het vakmanschap van architect én interieurontwerper Kees van Strijdhoven.


“Het ontwerp van architect Marinus Wolfs en het ontwerp van het interieur vormen een naadloos geheel”


Een prachtige inloopbadkamer annex ouderslaapkamer.

Slaapkamer, master bedroom, uitzicht op de tuin, romantische villa, Wolfs Architecten

Verrassend en met ingetogen klasse
Sprankelend, authentiek en eigenzinnig. Het intellectueel en gevoelsmatig sparren tussen bewoners, architect Marinus Wolfs en gedreven vakmensen resulteerde in een bijzondere nieuwbouwwoning. Verrassend en met ingetogen klasse. Een thuis dat ontegensprekelijk de identiteit van de bewoners weerspiegelt. Het is zichtbaar in alle subtiele details van de woning. Exquise kwaliteit, maar ook karakter en individualiteit.  “Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Dit is écht een fantastisch huis om in te leven”, aldus de bewoners.

 

Tekst: Webredactie
Fotografie: Dré Wouters

 

Meer projecten van Wolfs Architecten zien?

 

___

Deze bedrijven werkten mee aan de realisatie van dit project: