Ronde tegels voor een sfeervolle buitenruimte

Schellevis

Voordat het tuinontwerp bepaald wordt, is het belangrijk om alvast goed na te gaan denken over de uitstraling van de buitenruimte. Met welke vormen en lijnen wil je gaan werken? Voorheen werd vaak gekozen voor rechte lijnen en strakke vormen. Maar de trend van de ronde, organische vormen begint nu steeds populairder te worden. Dit betekent dat in de tuinarchitectuur de natuurlijke vormen meer en meer worden omarmd. Wie hierop inspeelt is Schellevis. Dit bedrijf produceert betontoepassingen en heeft recent hun assortiment uitbereid met ronde tegels. Je leest er hier meer over.  

Onmisbaar in het assortiment 

Steeds vaker werd Schellevis gevraagd of ze ook ronde tegels maakten. Het bedrijf kon dan ook niet langer ontkennen dat deze tegels niet mochten ontbreken in het assortiment. Nu bieden de tegels de mogelijkheid om op een creatieve manier de buitenomgeving te verharden met een product dat direct de aandacht trekt. Ze kunnen verwerkt worden als tuinpad, op de oprit geplaatst worden of dienen als speelse staptegels in het gras. Door de ronde tegels wordt gebroken met traditionele rechte lijnen en ziet iedere tuin er direct intrigerend uit.  

Twee unieke producten 

Om een eigen draai te geven aan de ronde tegels werd het concept in dé unieke Schellevis mal gegoten. De ronde tegels zijn in samenspraak met verschillende ontwerpers en verwerkers tot stand gekomen, net als veel andere producten uit het Schellevis-assortiment. Dit resulteerde in ronde regels in twee verschillende formaten: één met een diameter van honderd centimeter en een andere met een diameter van zestig centimeter. Beide producten zijn te verkrijgen in de kleuren grijs en antraciet. Doordat de tegels dé authentieke Schellevis structuur hebben, passen ze uitstekend bij de rest van het assortiment.  

Wil je deze Schellevis tegels in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan één van de dealers bij jou in de buurt.  

Meer ontdekken over de diverse mogelijkheden met buitentegels? Lees dan deze blog!

Editor: Media Team

Datum: 28-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Schellevis