Roostr

Over Roostr | Roostr staat voor modulaire buitenkeukens met een stijlvol en duurzaam karakter. Roostr is opgericht vanuit de passie voor eten, koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. Ook gaat het over de verbinding die je krijgt wanneer je met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Informatie over Roostr


2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Roostr Rubix | De ultieme buitenkeuken. 

Roostr Rubix is het meest duurzame buitenkeukensysteem van Roostr, ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. 

Een Rubix keuken is modulair op te bouwen met een mix van hoogwaardige materialen. Zo is deze luxe buitenkeuken gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een drielaags, mat-zwarte poedercoating, wat maakt dat jouw buitenkeuken roestbestendig is. 

Onze Dekton werkbladen zijn 100% kras-, UV-, water- en hittebestendig en gebruiken we Fraké hout in onze deurtjes en achterwanden. Fraké is een duurzame houtsoort uit verantwoord beheerde bossen. Met een levensduur van wel 50 jaar en een strakke, stijlvolle uitstraling, maakt deze houtsoort de modulaire buitenkeuken van Roostr compleet. 

Al deze belangrijke ingrediënten zorgen voor een lange levensduur, waardoor je de Rubix buitenkeuken met een gerust hart het hele jaar buiten kunt laten staan.