Royaal grachtenpand met stijlvolle gordijnen op maat

Onel Window Dressings

Het interieur van een royaal grachtenpand werd volledig onder handen genomen. Dit houdt in dat Ra Studio het interieurontwerp voor zijn rekening nam en de uitvoering in handen lag van Eginstill. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een fantastische woning, waar het heerlijk vertoeven is. Natuurlijke materialen en kleuren komen veelvuldig terug in het ontwerp en grote ramen zorgen ervoor dat daglicht tot diep in de woning binnen kan treden. Omdat het grachtenpand zoveel ramen heeft speelt de raambekleding een belangrijke rol in het interieur. De gordijnen zijn op maat gemaakt en bieden een stijlvolle finishing touch. Onel Window Dressings heeft dan ook weer prachtig werk geleverd 

Chique raambekleding 

Doordat de gordijnen op maat zijn gemaakt, sluiten ze naadloos aan bij de stijl van de omgeving. In de keuken is dan ook niet voor niets gekozen voor chique rolgordijnen. Ze zijn licht doorlatend wanneer gesloten, maar beperken wel het zicht naar binnen zodat de privacy behouden blijft. Op de slaapkamer en in de badkamer kamer zijn wel verduisterende gordijnen geplaatst. Hierdoor wordt inkijk tot het minimum beperkt. Bovendien passen de kleuren van deze raambekleding ontzettend goed bij de rustgevende, kalme sfeer die beide ruimtes oproepen.  

Over Onel Window Dressings  

Deze raamdecoratie maakt onderdeel uit van het veelzijdige assortiment van Onel Window Dressings. De mogelijkheden kunnen overweldigend zijn, maar het bedrijf helpt je graag om de juiste keuzes te maken. Dit doen ze door adviezen uit te brengen en mee te kijken tijdens de styling van jouw interieur. Zo wordt jouw droominterieur binnen de kortste keren werkelijkheid. Zie jij stijlvolle gordijnen op maat wel zitten? Ontdek dan de mogelijkheden op de website van Onel Window Dressings of bezoek de showroom, waar je de producten ook meteen in het echt kunt ervaren.  

Editor: Media Team

Datum: 22-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: RMarius