Keukeneiland, Neolith, Keramische tegels, Marmer, Eyecatcher

  • Neolith
  • Natuursteen

Royaal keukeneiland in design keuken Neolith

In deze prachtige woning van Stock Dutch Design is er veel gewerkt met kleurrijke details. De eyecatcher van deze woning is de bijzondere keuken met prachtig groen keukeneiland. Het keukenblad is gemaakt van keramische steen en wat niet meer weg te denken is uit de natuurstenenbranche. Het marmeren keukenblad in deze keuken is geproduceerd door Neolith.

Fijn in onderhoud

Het keramische marmeren keukenblad geeft een chique uitstraling aan de design keuken. Het blad buigt helemaal om het keukeneiland heen en dit geeft een mooi effect. De steen is gemaakt van stukjes gerecyclede grondstoffen en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Doordat het keukeneiland gemaakt is van natuurlijke materialen is het fijn in onderhoud. Zo kan het blad goed tegen hoge temperaturen en krassen. Ook is het materiaal erg gemakkelijk schoon te maken.

Keukeneiland, Neolith, Keramische tegels, Marmer, Eyecatcher

Eyecatching combinaties

De keuken en het keukeneiland komen erg mooi tot zijn recht door de lichtinval in de ruimte. Ook de eettafel ziet er prachtig uit en er zijn verschillende zitmogelijkheden. Zo staat er een bank aan de ene kant en aan de andere kant drie stoelen. In de gehele villa zijn verschillende stijlen met elkaar gecombineerd en dat maakt deze woning tot een prachtig geheel.

Keukeneiland, Neolith, Keramische tegels, Marmer, Eyecatcher

De keuze is reuze

Neolith heeft een groot assortiment in materiaal en kleur en daarom ook een groot aantal verschillende klanten. Door de grote diversiteit in uitvoeringen van het keramische steen, is het geschrikt voor iedere woning. Zowel in het interieur als in het exterieur kan de natuursteen worden toegevoegd. Neolith heeft al verschillende projecten mogen uitvoeren in keukens, badkamers, gevels en meubilair. Maar ook in hotels, restaurants en winkels is de tegel gewild.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Peter Baas

_____

Keukeneiland, Neolith, Keramische tegels, Marmer, Eyecatcher

_____

Meer projecten bekijken van Neolith?