previous arrow
next arrow
Slider

Royal Grass | Kunstgras

Royal Grass® staat voor perfectie, al sinds 2003. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass® naar kunstgras van de beste kwaliteit.

Innovatie

Innovatie is de basis voor de productie van de Royal Grass® kunstgrassen. Door enkele unieke technologieën oogt het kunstgras natuurlijk en is het extra stevig en duurzaam. Mede hierdoor levert Royal Grass® de beste kwaliteit kunstgras voor tuinen, schoolpleinen en de openbare ruimte.

Recycling

Royal Grass® is gegarandeerd UV-stabiel (kleurvast). Daarbij toont keuring volgens de Europese norm én 71-3 aan dat Royal Grass® producten ook 100% veilig zijn voor kinderen en huisdieren. Royal Grass® biedt 15 jaar garantie en daarnaast ook het unieke Take Back Recycle programma.

____

Meer projecten van Royal Grass bekijken?

Kunstgras matten in tegengestelde richting plaatsen

Kunstgras kan op meerdere manieren aangelegd worden. Bij dit project is het met een tegengestelde richting geplaatst.

Kunstgras speciaal voor honden

Het kunstgras is gemaakt van sterk materiaal zodat het lang mee gaat en daarnaast ook veilig. Hierdoor kunnen de huisdieren er zonder problemen op spelen, aan snuffelen of likken.

 

Royal Grass

Royal Grass


“Kunstgras van topkwaliteit: dat is het streven van Royal Grass® en om dat te bereiken wordt voortdurend gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.”

 

___

Contactgegevens:

  • Royal Grass
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | apr | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche Kunsthandel


De Haagsche Kunsthandel is een expert op het gebied van kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media