aanbouw, Hemels Wonen, the art of living

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Royale aanbouw | Hemels Wonen

Deze bestaande woning  in de omgeving van  Eindhoven  was toe aan een renovatie, met als grote wens van de opdrachtgever een aanbouw  en  leefkeuken. Dat betekende een  verbouw en herinrichting  van de begane grond. Met het prachtige uitzicht op tuin en de  leefkeuken  als wens, was het vanzelfsprekend om de keuken in de aanbouw te plaatsen. Je wordt hier verrast door de speelse elementen, zoals de  bar zit  voor 5 personen, de  driezijdige  haard en  de  koffienis. Voor extra daglicht is een  lichtstraat geplaatst, in dezelfde stijl als de stalen puien, wat zorgt voor eenheid. Hemels wonen is het brein achter deze verbouwing en laat jou graag het resultaat zien!

aanbouw, Hemels Wonen, the art of living

Combineren

Deze leefkeuken met aanbouw was een specifieke wens van de bewoner, maar voldoet aan ieders perfecte plaatje. Veel licht, heel veel ruimte en een directe verbinding met buiten. De keuken heeft een bijzondere touch gekregen door het combineren van materialen. Zo zie je dat de keuken aan de vaste zijde zowel witte als houten kasten heeft voor opbergruimte. Ook het eiland heeft die combinatie: een wit eiland met een houten bargedeelte eraan vast. Op deze manier accenten leggen zien we niet vaak; in dit geval is het een gewaagde keuze die erg goed uitpakt!

aanbouw, Hemels Wonen, the art of living

aanbouw, Hemels Wonen, the art of living

Persoonlijke touch

Andere opvallende elementen die deze keuken extra persoonlijk maken zijn bijvoorbeeld het tegelwerk rondom het eiland, dat van een andere tegel is dan de rest. De print zet het eiland op een voetstuk, waardoor het een extra luxe uitstraling krijgt. En niet te missen zijn de designlampen Octo Secto, die tevens ervoor zorgen dat je een glimp opvangt van de persoonlijkheid van de bewoner. De maatwerkelementen zoals de kasten en de stalen pui zorgen voor de verbinding van de ruimtes, terwijl de woonkamer toch afgesloten is van de eetkamer en leefkeuken. De eetkamerbank – tevens maatwerk – levert ontzettend veel zitruimte op, zonder dat er ook maar iets van de ruimtelijkheid verloren gaat.

aanbouw, Hemels Wonen, the art of living

Quality time

Deze ruime familiewoning met aanbouw heeft nu een leefkeuken die haar zit als gegoten. Gezelligheid staat hier duidelijk centraal. Alle elementen zijn zo ingezet dat ze een grote bijdrage leveren aan die quality time. De driezijdige haard is de kers op de taart in dit geheel. Hij is altijd aanwezig, waar je ook staat. Het enige waartussen je nog kan worstelen is of je in de avond geniet van de behaaglijke vlammen, of ontspannen wegtuurt in de sterrenhemel…

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp 
Fotografie: Hemels Wonen

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?