Royale leefkeuken, Boxxis Architecten, Donker hout, Van Ginkel Keukens, Strak, Klassiek, Modern, Leefkeuken, Sfeer

Royale leefkeuken | Van Ginkel Keukens

Een complete metamorfose gerealiseerd door Boxxis Architecten waarbij zelfs de bewoners de oude woning niet meer herkenden. Je zou dus bijna zeggen dat het nieuwbouw is, aangezien deze schitterende woning eruitziet alsof het altijd zo is geweest. De stijl waar de bewoners naar streefde, was een mix van klassiek en modern. Dit is dan ook zeker gelukt door gebruik te maken van donkere klassieke houten kozijnen in combinatie met het herhalende patroon in de raampartijen. Het donkere hout komt ook terug in het interieur, waaronder in de royale leefkeuken, wat zorgt voor een huiselijke sfeer en evenwicht.

Modern en intiem

Er is een ruimtelijke indeling gerealiseerd op de begane grond. Elke ruimte is voorzien van een open verbinding met de naastgelegen ruimte, om te zorgen voor genoeg lichtinval in elke ruimte. De verbinding van de royale leefkeuken naar de woonkamer creëert ruimte en openheid. Je kunt door de haard van de ene ruimte naar de andere kijken. Een warme manier van verbinding creëren.

Royale leefkeuken

De royale leefkeuken brengt sfeer en behaaglijkheid in de woning. Contrasterend tot de grote ruimte is het tegelijkertijd ook een ontzettend intieme ruimte. De afwerking van het interieur speelt hier de hoofdrol in. Dit is verwezenlijkt door Van Ginkel Keuken.

Persoonlijke touch

De bewoners hebben zelf het hang- en sluitwerk ontworpen en door een keukenleverancier laten realiseren. Hierdoor vind je in de woning een warm en persoonlijk karakter.

Royale leefkeuken, Boxxis Architecten, Donker hout, Van Ginkel Keukens, Strak, Klassiek, Modern, Leefkeuken, Sfeer

De open keuken biedt een mooie doorkijk naar de woonkamer.

Royale leefkeuken, Boxxis Architecten, Donker hout, Van Ginkel Keukens, Strak, Klassiek, Modern, Leefkeuken, Sfeer

Degelijke apparatuur, naadloos ingepast in het interieur door Van Ginkel Keukens.

 

Tekst: Cia van de Ven

Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten van Boxxis Architecten bekijken?

 


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media