Royale serre met eigen identiteit

Busscher Serrebouw

De bewoners van deze woning zijn echte liefhebbers van het buitenleven en houden van comfort en design. Daarom brengen zij graag veel tijd door in de recent geplaatste glazen serre. Dit is een unieke, maar erg luxe ruimte met een eigen identiteit. Bovendien staat hij garant voor een serene rust. Deze fantastische uitbouw is het werk van Busscher Serrebouw. Het tijdloze karakter heeft de serre te danken aan de aluminium constructie met glazen wanden, waardoor de buitenruimte tot diep binnen weet te dringen. Daarnaast wilden de bewoners graag zichtbaar eikenhouten gebinten, voor een sfeervol eindresultaat.  

Serre, aanbouw, Busscher Serrebouw, The Art Of Living

Technische specificaties  

De royale serre is voorzien van een driedelige vouwwand en loopdeuren, tussenruiten en een topgevel met modelkozijnen. Het dak is bijna zes meter breed en heeft elektrische dakramen. Het triple veiligheidsglas weert niet alleen inbrekers, maar zorgt er ook voor dat de serre in de zomer aangenaam koel en in de winter comfortabel warm blijft. De echte eyecatcher in de ruimte is toch wel de haardkachel, waardoor in het ontwerp rekening gehouden moest worden met een ingebouwde schoorsteen. Toch bleek Busscher Serrebouw niets te gek en wisten zij een fantastisch eindresultaat neer te zetten.

Serre, aanbouw, Busscher Serrebouw, The Art Of Living

Veelzijdigheid van de serre  

Een groot voordeel van een geïsoleerde serre is dat de ruimte het hele jaar door gebruikt kan worden. Bovendien kan de serre daardoor voor diverse doeleinden ingezet worden. De serre is zo het verlengstuk van de woning en biedt extra leefruimte. Een veel gehoorde uitspraak is dan ook niet voor niets: “Wij wonen inmiddels in onze serre, de rest van het huis kunnen we verkopen”.  

Serre, aanbouw, Busscher Serrebouw, The Art Of Living

Over Busscher Serrebouw 

Busscher Serrebouw plaatst hoogwaardige geïsoleerde vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en orangerieën. Het bedrijf staat bekend om een goede service en een fijne begeleiding tijdens het volledig bouwproces. Wordt het bedrijf ook jouw partner in het bouwen met glas? 

Editor: Media Team

Datum: 22-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Busscher Serrebouw