woonkeuken, hollands maatwerk, the art of living

  • Hollands Maatwerk
  • Heliumweg 20
  • 3812 RE Amersfoort

Royale woonkeuken met een eiken eyecatcher | Hollands Maatwerk

Echt eiken. Echt beton. Echt blauwstaal. Dit pareltje van Hollands Maatwerk in Blaricum heeft het allemaal. Inclusief een bijzondere blikvanger: een handgemaakte, massieve bar van bijna vier meter lang.  De opdrachtgever droomde van een royale woonkeuken met veel sfeer. Gemaakt van natuurlijke materialen, met een zee aan opbergruimte en van alle gemakken voorzien. Hollands Maatwerk slaagde erin om alle verwachtingen te overtreffen, van ontwerp tot en met montage. 

Spelen met ruimte

Met een vooruitstrevend keukenontwerp haalde Hollands Maatwerk het maximale uit de ruimte. Stijlvol, maar tegelijkertijd zeer functioneel. Het spel met de ruimte komt bijvoorbeeld terug in het spoelgedeelte en de kasten, subtiel weggewerkt in de wand. Ingelijst als een doek van een oude meester.Deze woonkeuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur. Van inductiekookplaat met bladafzuiging tot combi-stoomoven en van vaatwasser totQuooker. Comfort en luxe om jarenlang van te genieten.  

woonkeuken, hollands maatwerk, the art of living

Genieten

Het eindresultaat is een exclusieve keuken, die rust en ruimte ademt en naadloos aansluit bij de grijze gietvloer en de groene omgeving van de sfeervolle woonvilla. Deze plek is in alle opzichten volledig in balans.De 3,9 meter lange bar van massief eiken is de kroon op de keuken. Ambachtelijk gemaakt van de stam van een duurzaam gekapte, Nederlandse boom. Echt Hollands maatwerk. En de restanten van het hout? Die verwerkten ze in de schappen van de koffiecorner. Het zwarte plafond geeft de ruimte een hoge mate van intimiteit. De lengtes in het ontwerp voegen daar nog een extra beleving aan toe. 

woonkeuken, hollands maatwerk, the art of living

Over Hollands Maatwerk

Hollands Maatwerk – een vernieuwend keukenmerk – ontwikkelt keukens die verwachtingen overtreffen: droomkeukens. Exclusief voor jou ontworpen en op maat gemaakt. Ze hebben betaalbare topkwaliteit van Nederlandse bodem en bieden altijd 25 jaar garantie.Hun state of theart keukens kom je overal in Nederland tegen. Binnenkort ook bij jou? 

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hollands Maatwerk

____

____

Meer projecten van Hollands Maatwerk bekijken?