Royale woonkeuken met kookeiland

SmartDesign Keukenstudio

Deze royale leefkeuken is een ware lust voor het oog. In de sfeervolle, lichte ruimte komen de keuken en living van deze bijzondere woning samen. Een fijne hoeveelheid daglicht doet zijn intrede door de grote raampartijen en het zwart, van de keuken, lijkt in alle details terug te komen. Een erg smaakvol ontwerp dat menig hart sneller doet kloppen.

Woonkeuken, Smartdesign keukenstudio0, the art of living

Grote woonkeuken met kookeiland

De robuuste zwart, stalen balken in het plafond komen prachtig samen met de grote, donkere kastenwand. De verschillende materialen zorgen voor een spannend contrast; er is gebruik gemaakt van zowel composiet als keramiek. Het strakke lijnenspel en de greeploze keukenkasten zorgen voor rust en eenheid. Er zijn verschillende zitplekken gecreëerd in de woonkeuken. Zo is er plaats aan het eiland, aan de grote eettafel of vlak bij het fornuis. Deze heeft een prominente plek in de ruimte gekregen. De pantry is voorzien van een gouden, limited Edition Quooker kraan. Een echte blikvanger!

Luxe keukenapparatuur

Ook over de apparatuur is goed nagedacht. De woonkeuken is uitgerust met warmhoudlades, koelkasten, een wijnklimaatkast met verlichte koelzone, vaatwassers en maarliefst twee multifunctionele ovens. Een met een stoomfunctie en een met een magnetronfunctie. Het moge duidelijk zijn dat deze keuken van alle gemakken is voorzien.

Meer over SmartDesign Keukenstudio

SmartDesign Keukenstudio staat voor slimme oplossingen en prachtige ontwerpen met oog voor detail. Ze luisteren naar uw wensen, bekijken de verschillende mogelijkheden en brengen in kaart welke uitdagingen er zijn. Door innoverend te denken, doen ze steeds nieuwe ervaringen op en verleggen ze hun grenzen. In hun ontwerpen denken ze na over slimme oplossingen zodat functionaliteit en design op een fantastische manier samenkomen.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 08-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living