Ruimte besparen met een autolift van CARDOK

Cardok

Ben je opzoek naar een ruimtebesparende oplossing? En wil je tegelijkertijd dat jouw auto veilig geparkeerd staat? Dan is een autolift van CARDOK wellicht wat voor jou. Met een autolift kun je jouw auto heel eenvoudig verplaatsen naar een lagergelegen parkeerplaats, waardoor je bovengronds meer ruimte overhoudt voor andere bezigheden. Om je een goed beeld te geven van zo’n praktische autolift tonen we je graag één van de projecten van CARDOK. Deze autolift werd volledig naar wens van de opdrachtgever ontworpen om vervolgens veilig geplaatst te worden. We vertellen je er graag meer over.  

Volledig op maat  

Op de afbeeldingen zie je een high-level full option autolift, die volgens de laatste restricties op het gebied van veiligheid netjes werd geplaatst. Om tot dit fantastische einderesultaat te komen werd de autolift volledig op maat en naar wens van de opdrachtgevers gebouwd. Dit houdt in dat gekozen werd voor een extra groot oprij platform en een dubbele parkeerplaats. Dit laatste maakt het mogelijk om zowel op als in de autolift een auto te parkeren. Bovendien werd de lift volledig gespoten in een RAL kleur die bij zowel het in- als exterieur van de woning past. Hierdoor is de lift echt een onderdeel van de prachtige woning.  

Autolift, liften, Cardok

Een veilige manier  

Naast dat deze autolift qua design volledig past bij de woonstijl van de opdrachtgevers, voldoet hij ook op het gebied van veiligheid. Er werden bijvoorbeeld meerdere scanners geplaatst die precies kunnen zien hoe de auto in de lift staat en zullen waarschuwen mocht er iets misgaan. Daarnaast werd de autolift ook gekoppeld aan de garagepoort. Dit maakt het eenvoudiger om de auto in en uit het parkeervlak te rijden. Kortom, overal werd aan gedacht en CARDOK heeft wederom fantastisch werd geleverd. Zie jij een autolift van CARDOK wel zitten, dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met hen opnemen.  

Editor: Media team

Datum: 02-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cardok