Ruimtemakers Architecten

Ruimtemakers Architectengroep, gevestigd in Maastricht, is gespecialiseerd in architectuur, projectmanagement en bouwbegeleiding. Door het ervaren team kan Ruimtemakers een uitgebreid expertisepakket aanbieden, van hotels, kantoorruimtes, restaurants maar ook private woningen. De diversiteit aan opdrachten is dan ook kenmerkend voor deze organisatie.

Informatie over Ruimtemakers Architecten


Ruimtemakers Architecten, modern, strak
Ruimtemakers Architecten, modern, strak
Ruimtemakers Architecten
Ruimtemakers Architecten
previous arrow
next arrow

Projecten

Het ontwerp moet in alle opzichten aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Door middel van goed luisteren en regelmatig evalueren kan dit gerealiseerd worden. Belangrijk is dat het gebouw een positief effect heeft op de gebruikers, zowel functioneel als visueel. Om alle opdrachtgevers te voorzien van de meest recente ontwikkelingen en kennis op de doen van het proces van producten blijven zij zelf up-to-date door middel van regelmatige bezoekjes aan leveranciers om de bron van dichterbij te bekijken. Ruimtemakers realiseert zeer diverse projecten. Van de verbouwing en uitbreiding van rijksmonument Bella Vista te Valkenburg en renovatie van Tuinpaviljoen Muller Elslo tot aan een project met een oppervlakte van 4000 m2 in Roermond.

Compagnons & Architecten

In 2003 zijn Roger Martens en Frans Royen het partnerschap aangegaan wat heeft geresulteerd in het huidige Ruimtemakers Architecten. Sinds 2007 is daar Jacco Poleij bijgekomen en staan de drie compagnons aan het roer. Samen met hun bouwkundig tekenaar, secretaresse en stagiair realiseren zij de meest uiteenlopende projecten.