Rust in de tuin met Urban Oriental stijl

Royal Botania

Het land van de rijzende zon, we hebben er allemaal een beeld bij hoe dit er daadwerkelijk uit zal zien. We zullen allemaal verschillende ideeën hebben, maar waarschijnlijk hebben we daar toch allemaal een gemene deler in; de onwaarschijnlijke balans en rust, het zen gevoel. Deze balans vind je binnen de Urban Oriental stijl overal in terug. Dit is dan ook de reden dat de Urban Oriental stijl te kenmerken is door het minimalisme, de strakke lijnen en grote oppervlakten die soepel samenvloeien met natuurlijke elementen. Hoe je jouw tuin in deze stijl hult weet Royal Botania als geen ander, daarom geven ze je graag wat tips.  

 

De fundering 

Een tijdloze, minimalistische fundering vormt de basis voor een buitenruimte in de Urban Oriental stijl. Je kiest voor simpele rust. Daarom zouden grote strakke tegels niet misstaan en zijn veel natuurlijke elementen van belang om het zen gevoel te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een bamboestruik of een schitterende Sakura boom. Wil je de tuin echt volledig in deze stijl onderdompelen, dan kun je altijd nog waterelementen integreren. Dit is jouw speelterrein voor een mooi terras.  

Tuinmeubelen kiezen 

Wanneer je het terras gaat vormgeven is het belangrijk dat je kiest voor aankleding met een strak en minimalistisch design. Niets mag de aandacht afleiden van de rust, die de tuin moet bieden. Je zou daarom bijvoorbeeld kunnen kiezen voor meubilair uit de NINIX reeks van Royal Botania. Deze serie, met een tijdloos design, kent strakke lijnen en wanneer je voor de coated aluminium variant gaat wordt het luxueuze, oriëntale gevoel onmiddellijk opgewekt.  

Ontdek meer van de Urban Oriental stijl 

De NINIX reeks bestaat uit verschillende even fantastische meubelstukken van verscheidene formaten. Hierdoor leent de reeks zich niet alleen voor riante tuinen, maar zullen een aantal meubelstukken ook geweldig goed passen in een stadstuin. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Laat je vooral niet beperken in mogelijkheden en ontdek wat nog meer kan op het gebied van de Urban Oriental stijl.  

Editor: Media team

Datum: 28-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania