thuis wellness, VSB Wellness, home wellness, luxe, linda lagrand

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Rustgevende thuis wellness | VSB Wellness

Wat is nou fijner dan na een lange werkdag te kunnen ontspannen in je eigen thuis wellness. Dit is optimaal genieten en in dit prachtige penthouse, ingericht door Linda Lagrand, is een wellness gecreëerd. Het prachtige marmeren ligbad en de stoomcabine in de badkamer zijn verzorgd door VSB Wellness.

Marmeren eyecatcher

In de thuis wellness is gewerkt met rustige kleuren en dit heeft een positieve invloed op het rustgevende gevoel wat in de wellness heerst. Een echte eyecatcher in de badkamer van het penthouse is het ovale marmeren ligbad. De vorm van het bad zorgt ervoor dat je hier uren in kan relaxen. Het ultieme gevoel wordt versterkt door de rustgevende muziek die op de achtergrond klinkt.

Stoomcabine

Wellness kent verschillende vormen van ontspanning. De stoomcabine heeft veel voordelen. Zo zuivert het je poriën in je huid en verlicht het de spanning in je spieren. Dus erg geschikt voor na een lange werk dag. De stoomcabine van VSB Wellness is ook een onderdeel van de thuis wellness en ook in deze ruimte vind je rust. Hier staat een prachtige zachte bank waar je in alle rust een boek kunt lezen.

thuis wellness, VSB Wellness, home wellness, luxe, linda lagrand

Vakspecialist

VSB Wellness is dé specialist als het gaat om het wellnessfaciliteiten. Ze bestaan al ruim 30 jaar en bieden een compleet wellness aanbod aan; van buitenzwembaden tot whirlpools. Ze gaan altijd voor kwaliteit en helpen de klant graag naar een goed oplossing. De mensen die werken bij VSB Wellness zijn specialist in hun vakgebied en hebben al jaren ervaring op gedaan.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Peter Baas

____

VSB Wellness, Home wellness, sauna, stoomcabine, ligbad, regendouche, spa, thuis spa, luxe wellness, the art of living

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?