sauna in de tuin, welvaere, the art of living, sauna, wellness

  • Welvaere B.V.
  • Amersfoortseweg 96
  • 3862 NE Nijkerk

Sauna in de tuin voor ontspannen momenten | Welvaere

Er zijn van die momenten waarin je helemaal opgaat, de tijd voorbijvliegt en het alweer avond is voordat je er erg in hebt. Door deze ‘vliegende dagen’ merken we hoe intens we genieten van een moment waarin alles juist even stilstaat. Hoe fijn het is om bewust te kiezen voor een moment voor jezelf? Geef jezelf een ontspannen moment door te kiezen voor een sauna in de tuin van Welvaere!

Ontspanning

Niet meer denken aan de mails die nog gestuurd moeten worden, de boodschappen die nog gedaan moeten worden of de auto die nog weggebracht moet worden. Zelf niet aan het nu. Op zo’n moment, met onze ogen gesloten, zijn we ons er meer dan ooit van bewust dat dit een moment is van buitengewoon karakter tussen de voorbijrazende dagen door. Ontspanning is echt een must en dit is dichterbij dan je misschien denkt, namelijk gewoon middels een sauna in de tuin!

sauna in de tuin, welvaere, the art of living, sauna, wellness

Jouw tuin als paradijs

Voor het verzamelen van deze momenten hoef je niet in een vliegtuig of auto te stappen om op avontuur te gaan. Nee, dit avontuur begint en eindigt gewoon in jouw eigen tuin. Dit kan in iedere tuin, groot of klein. 365 dagen per jaar. Sla de deur open en wandel de tuin in. Adem de frisse buitenlucht in en voel de zonnestralen prikken op je huid. Niet alleen in de zomer kun je genieten, ook in de winter. Juist op zo’n moment dat de hele tuin bedekt is met duizenden sneeuwklokjes en het net een sprookje lijkt. En zelfs als het regent dat het giet.

sauna in de tuin, welvaere, the art of living, sauna, wellness

Ducktubs en Tønsauna’s

De Ducktubs en Tønsauna’s van Welvaere zijn ontworpen om deze unieke momenten te faciliteren. Ze staan ieder moment van de dag voor je klaar. Ze zorgen ervoor dat je even wegglipt uit de dagelijkse sleur. Geniet van de buitenlucht, een groene omgeving, een oase van rust en het ultieme wellness gevoel. En dat, gewoon in de eigen tuin, een paar stappen verwijderd van de woonkamer.

____

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Welvaere

____

 

Welvaere

____

Meer projecten kijken van Welvaere?