Uitzonderlijke villa met sauna op badkamer, Cleopatra, the art of living

  • Cleopatra B.V.
  • Oostzijde 295
  • 1508 EN Zaandam

 

Uitzonderlijke villa met sauna op badkamer | Cleopatra

Een Miami Vice-woning noemt architect Carlo Abdul deze minimalistische villa. Een kubistisch blok, strak en vernieuwend. Het was de uitdrukkelijke wens van de eigenaars dat het een uitermate strak geheel zou worden in zwart-wit, met een vrij uitzicht. Het is een woning die niet zou misstaan op een warme locatie. In Miami bijvoorbeeld. Ook de luxe binnen is ongekend. Zo heeft het wellnessbedrijf Cleopatra op de badkamer een sauna mogen plaatsen en daarmee een thuiswellness gecreëerd. Kijk en lees mee. 

Vakantiegevoel

De bovenverdieping bestaat uit één grote ruimte, waar zich de slaapkamer, badkamer, sauna en inloopkast bevinden. Het is een hotelachtige omgeving met een vakantiegevoel. Als je staat te douchen of in de sauna zit, heb je uitzicht over het water dat naast het huis stroomt en de achtergelegen golfbanen. De badkamer heeft een duidelijk zwart-wit kleurenpatroon gekregen. De sauna is vernuftig ‘weggewerkt’ achter de douche en is toegankelijk middels een slanke, glazen deur. Als je quality time erop zit in de sauna, is de open douche met prachtige zwarte kranen dichtbij. Deze slim ingerichte ruimte fungeert als een ware thuiswellness!

Uitzonderlijke villa met sauna op badkamer, Cleopatra, the art of living

Meer over Cleopatra

Cleopatra is al sinds 1966 gespecialiseerd in sauna’s en andere wellnessproducten. Zo produceert en verkoopt dit bedrijf bubbelbaden, ligbaden, stoomcabines en sauna’s. Ook voor onderhoud van de producten of aanvullende accessoires kan je terecht bij deze specialist. Doordat dit bedrijf een eigen fabriek heeft, voldoen de producten aan alle kwaliteitseisen en zijn ze duurzaam in gebruik. Alsmede voor intensief gebruik in de commerciële sector heeft Cleopatra een uitgebreid assortiment aan wellness. Deze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. Hotels, fitnesscentra en spa’s komen regelmatig over de vloer voor een ontwerp!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Cleopatra world of wellness

____

Meer projecten van Cleopatra bekijken?