Schaduwdoeken, Shadowz, windschermen

  • Shadowz
    Langstraat 3-19
    5595 AA Leende

Schaduwdoeken | Shadowz

Een familiebedrijf dat startte met outdoor producten en nu is uitgegroeid tot expert in het produceren en installeren van hoogwaardige 3D-structuur- en schaduwdoeken. Een product om schaduw te creëren op uw terras of boven de oprit. Erg praktisch: in vrijwel alle gevallen zijn de oplossingen vergunningsvrij te plaatsen.

In de schaduw

In de schaduw van het bedrijf Shadowz staat eigenaar Ivo Sanders. Ivo groeide op in een ondernemersfamilie. Je weet wel, zo’n familie waar energie bruist en ideeën broeien. Met interesse voor techniek en design was Ivo al jong actief met zijn eerste bedrijf. Op eenentwintigjarige leeftijd verkocht Ivo verschillende producten voor de styling in en rondom huis. Daarnaast werkte Ivo destijds bij zijn vader Gerard in het bedrijf waar ze samen windschermen en parasols verkochten.
Schaduwdoeken, Shadowz, windschermen

Familiebedrijf

Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Vader Gerard werkt nu met schaduwdoeken in het bedrijf van Ivo. Shadowz is dus een echt familiebedrijf waarin vader en zoon elkaar aanvullen, versterken en met plezier samen werken. De heren zijn ambitieus en betrokken bij hun klanten. De lijntjes zijn kort en de communicatie is persoonlijk. Je spreekt gewoon met Ivo of met Gerard, zo simpel als dat. Gedreven door service en klantgerichtheid geven vader en zoon invulling aan de relatie met hun klant.
Shadowz, windschermen

Eerlijk advies

Bij Shadowz krijgt u eerlijk en duidelijk advies over onder andere schaduwdoeken. U wordt uitgebreid geïnformeerd over alle producten en de vele mogelijkheden hiervan. Of het nu gaat om een standaard- of maatwerk oplossing, hier wordt echt geluisterd naar uw wensen.

Simulatie

Aan de hand van de situatie maken ze een 3D-impressie en een simulatie met het huis op de juiste geografische plek ten op zichtte van de zon. ‘‘Op deze manier kunnen we de schaduw die het structuurdoek op een bepaald uur en dag van het jaar creëert visualiseren’, vertelt Ivo. ‘’Zo kunnen we klanten gericht adviseren en garanderen dat het doek optimaal geplaatst wordt.’’ Bij het glazen leeuwenverblijf in Artis bijvoorbeeld, creëerden ze onlangs een 3D-structuurdoek voor in de zomer. Een optimale oplossing.

Dit is Shadowz. Het bedrijf waar Ivo en zijn vader trots op zijn!

Schaduwdoeken, Shadowz, windschermen

Tekst: Gonnie Liebregts
Fotografie: Shadowz

___

Meer projecten zien van Shadowz?