Markilux

  • markilux
  • Hansestraße 53
  • 48282 Emsdetten
  • Duitsland
  • Contact:
  • E-mail: info@markilux.nl
  •  
  •  

Schermsystemen | markilux

De ”pergola stretch” is voor iedereen die een grote tuin of een groot terras heeft en daar de zomerhitte wil ontvluchten. Maar ook voor iedereen die bij alle weersomstandigheden in de buitenlucht zou willen relaxen. Want dat kan! Het schermsysteem van markilux is zon- en weersbescherming in één. En dát met indrukwekkende afmetingen. 

Ruime terrassen in loungestijl zijn tegenwoordig zeer populair. Omdat de wens om buiten veel tijd door te brengen steeds groter wordt, groeit de vraag naar een plek die beschermd is tegen zon, wind en regen. Daarom zijn grote schermsystemen erg gewild. Om aan deze behoefte te voldoen bracht markilux ”pergola stretch” op de markt. Inmiddels biedt de producent het model gelijk als complete productfamilie aan: van de klassieke afmeting, via de compacte afmeting tot de XXL-versie van de nieuwe ”pergola stretch”.

Markilux

Kap beschermt doek tegen vuil en regen

De ”pergola stretch” maakt indruk met een maximale afmeting van zeven maal zeven meter als enkel scherm. Zijn grootsheid is echter vooral te zien als er meerdere pergola-velden worden gekoppeld. Dan wordt er een oppervlak van maximaal 25 maal 7 meter goed tegen weer en wind beschermd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale aandrijving en een speciaal doektransport.

Markilux

Waterdicht schermdoek

Het waterdichte schermdoek van de ”pergola stretch” wordt in een soort baldakijn via zijdelingse geleiders door middel van een radiografisch bediende motor getransporteerd. Een smalle kap beschermt het ingedraaide doek tegen vuil en neerslag. Regenwater loopt bovendien snel weg via een regengoot en de staanders aan de zijkanten. Het systeem voor zon- en weersbescherming kan voor veel privacy met verticale schermen en zijschermen worden gecombineerd. LED-Lines of LED-spots, die aan het model kunnen worden bevestigd, zorgen voor een mooie accentverlichting.

Werkwijze

markilux staat voor “design made in Germany” innovatieve en hoogwaardige kwaliteit in zonweringsproducten. Sinds 1972 worden in het Westfaalse Emsdetten terras-, serre- en verticale zonwering producten gefabriceerd. De hoogwaardige producten worden via vakpartners in binnen en buitenland verkocht. Ongeveer 1000 exclusieve bedrijven waarborgen de hoge kwaliteitseisen voor de montage van de zonneschermen.

 

Klik hier voor meer informatie!

 

Tekst: markilux
Fotografie: markilux

____

Markilux

___

Meer projecten bekijken van markilux?