Schilderen op nummer als creatieve hobby

Ben je een creatieve duizendpoot en vindt je het leuk om jouw eigen creatieve werk ook zichtbaar neer te zetten of op te hangen? Dan is schilderen op nummer een leuke manier om jouw huis op te pimpen met je eigen creatieve werk. Daarnaast heeft het als voordeel dat je regelmatig de schilderijen in jouw huis kan veranderen in iets anders. Painting Expert is een expert op het gebied van schilderen op nummer.

Ontspannende hobby

Schilderen op nummer is niet alleen leuk om te doen, maar schilderen en focussen op het eindresultaat zorgen ervoor dat je ontspannen bezig bent. Veel mensen zien het dan ook als een nieuwe hobby. Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Het patroon is voorbedrukt op een schilders paneel of canvas. Het patroon bestaat uit genummerde vakjes, de nummers geven de te gebruiken verf weer. Dit staat duidelijk beschreven in een legenda. Om een voorbeeld te geven: de kleur blauw wordt in de legenda met nummer 2 aangegeven. Je zoek dan in het patroon de vakjes op met nummer 2. Deze verf je met de kleur blauw in.

Persoonlijke touch

Je hebt veel verschillende soorten templates waarop je kan schilderen, maar schilderen op nummer met je eigen foto geeft je huis een persoonlijke touch. Het is een creatieve manier om een foto in beeld te brengen. Bij Painting Expert kun je terecht voor verschillende formaten schilderen op nummer eigen foto waarin je tot in het detail je foto kan schilderen. Mocht schilderen op nummer niks voor jou zijn, is het ook een leuk idee om als cadeau te geven aan een creatieveling.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.