Schitterend buitenverblijf met maatwerk huislift

Viking Liften

Dit fantastische buitenverblijf werd volledig gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing werd werkelijk overal aan gedacht. Daarom werd ervoor gekozen een heuse huislift te installeren. Het stoere karakter van het buitenverblijf diende als uitgangspunt voor deze schitterende huislift. De lift oogt dan ook erg modern, maar past nog steeds erg goed bij het ietwat landelijke buitenverblijf. Deze perfecte combinatie zorgt ervoor dat een hedendaags ontwerp kon ontstaan waar jarenlang gebruik van gemaakt kan worden.

Maatwerk huislift

Doordat het buitenverblijf schuin afloopt was het niet eenvoudig de lift te ontwerpen. De bovenkant van de huislift werd volledig bewerkt en op maat gemaakt. Hierdoor past hij perfect bij de wensen van de klant en werkt hij volledig naar behoren. Toch doen deze aanpassingen niet onder aan het design, de lift ziet er nog steeds fenomenaal uit.

Volledig naar smaak

Dankzij een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden konden de eigenaren van dit buitenverblijf hun lift volledig naar wens vormgeven. De kleur, de afwerking, de details en de vorm; deze huislift werd volledig gepersonaliseerd. Daarnaast konden de bewoners ook rekenen op het professionele advies van Viking Liften. Zij zijn verantwoordelijk voor de lift en zijn samen met de eigenaren gaan kijken naar hoe ze dit project tot een succes konden maken. Eerder lieten de eigenaren al een huislift installeren in hun woning. Door deze eerdere samenwerking wisten zij dat ze konden rekenen op het expertise en vakmanschap van Viking Liften.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 30-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Viking Liften