Schitterend keukenblad van Grezzo Concrete

Grezzo

In samenwerking met Restyl XL uit Woerden wist Grezzo deze voormalige koeienstal om te toveren tot een waanzinnig woonhuis. Een landelijke stijl werd gecombineerd met moderne elementen en persoonlijke smaak. Waardoor de schitterende woning een lust voor het oog werd. Vooral in de royale keuken worden de sfeer en de stijl van de woning onmiddellijk duidelijk. Dit is dan ook de plek waar Grezzo met zijn kennis en vakmanschap wel raad wist. Ze waren verantwoordelijk voor de ombouw van de keuken en het schitterende keukenblad. Door hun nette manier van afwerken klopt alles tot in detail. Het keukenontwerp werd hierdoor dan ook naar een hoger niveau getild.

Grezzo Concrete Classic 

Grezzo was dus verantwoordelijk voor de ombouw en het keukenblad binnen het keukenontwerp. Er werd voor gekozen om hiervoor Grezzo Concrete Classic te gebruiken, in de kleur Ibiza White. Het zorgt ervoor dat het keukenblad op prachtige wijze doorloopt in de kastenwand, waardoor de losse elementen één worden. Ook bood het de mogelijkheid om de afwerking volledig naadloos uit te voeren. Zodra het materiaal wordt geplaatst kan het direct op locatie netjes afgewerkt worden, zonder lijnen, naden of vervelende randjes. De Grezzo Concrete Classic is erg goed bestand tegen vlekken en krassen, waardoor het product lang mee zal gaan.  

Meer over Grezzo 

Grezzo is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het aanbrengen van exclusieve handgemaakte afwerkingen, voor interieurobjecten en detaillering. Door de jarenlange ervaring hebben zij een zeer compleet assortiment op kunnen bouwen met verschillende uitstralingen en structuren. De decoratieve afwerkingen bestaan uit verschillende lagen die naadloos en onderhoudsvriendelijk op iedere ondergrond aangebracht kunnen worden. Hun concrete afwerkingen verzorgen zij vooral veel aan keukenbouwers en maatwerkspecialisten, omdat deze betonafwerking erg geschikt is voor keukenbladen en tafels. Ook in deze keuken werd ontdekt hoe ideaal dit product is, de bewoners zullen er optimaal van kunnen genieten! 

Editor: Media team

Datum: 24-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Grezzo