Schitterende tuin met indrukwekkend maatwerk zwembad

Aqua Unique

Op een prachtige locatie midden in de duinen is deze prachtige woning gelegen. De bewoners genieten ontzettend van de omgeving en wilden dan ook dat er wat gedaan werd aan de locatie. Dit hield in dat zij hun tuinontwerp hier volledig op lieten afstemmen. Dat uit zich in lichte zandkleuren, het veelvuldige gebruik van natuurlijke materialen en een doordachte indeling. Bovendien integreerde ze de duinen in de tuin, waardoor dat echte strandgevoel naar huis werd gehaald. Werkelijk overal werd over nagedacht en niets werd aan het toeval overgelaten. Zo is ook de keuze voor het prachtige zwembad van Aqua Unique weloverwogen.

Zwembad, tuinontwerp, Aqua Unique, The Art Of Living

Uniek zwart Zwembad

Verscholen achter de waanzinnige duinen ligt dit mooie zwarte zwembad. De donkere kleur van het bad past goed bij het exterieur van de woning, maar laat het zwembad ook echt onderdeel worden van de buitenruimte. Dit komt doordat de royale tegels naadloos overlopen in het zwembad, toch zorgt de bijzondere kleur ervoor dat het zwembad er wel uitspringt en direct alle aandacht opeist. Het schitterende zwembad is vier en een halve meter breed en twaalf meter lang. Ook is het bad voorzien van een zitbank en een inlooptrap om ontspanning te bevorderen. Onder de zitbank werd automatische lamellenafdekking geïnstalleerd, waardoor het zwembad eenvoudig af te dekken is en beschermd wordt.

Zwembad, tuinontwerp, Aqua Unique, The Art Of Living

Meer over Aqua Unique

Dit zwembad is dus afkomstig van Aqua Unique. Dit bedrijf realiseert al decennialang de meest mooie binnen- en buitenzwembaden. Dit doen zij op basis van een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek wordt goed naar de wensen van hun klanten geluisterd en een vertaalslag gemaakt naar de uiteindelijke realisatie. Hierdoor is ieder project waar zij aan mee werken volledig maatwerk. Aqua Unique neemt dan ook niet alleen het ontwerpen voor hun rekening, maar ook de uitvoering en oplevering. Ben je benieuwd naar wat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op en ontdek de mogelijkheden.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 30-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aqua Unique