Schüco

Schüco ontwikkelt hoogwaardige en duurzame systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren en vliesgevels. Met het hoofdkantoor van de Schüco Group is gevestigd in Bielefeld (Duitsland) en met wereldwijd over de 5.000 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche. Het bedrijf realiseerde in 2018 een omzet van 1,7 miljard euro.

Projecten van Schüco

Informatie over Schüco


previous arrow
next arrow

Professionele serviceafdeling

Schüco Nederland BV in Vianen beschikt over een professionele serviceafdeling voor de particuliere woningbouw. Dit gaat van adviseren aan particulieren die een eigen woning bouwen tot het maken van een offerte. Adviseren is een van de belangrijkste punten waar Schüco zich op focust. Dit doet het bedrijf door middel van een presentatieruimte met vele samples. Ook beschikt Schüco over een Virtual Reality bril, waarmee er een kijkje genomen kan worden in de nog te bouwen woning. De producten van Schüdo worden verzorgd met de beste zorg. Het bedrijf werkt samen met de beste gevelfabrieken in Nederland om dit doel te kunnen bereiken. Deze partners beschikken over de kennis en middelen om de mooiste producten te leveren en te monteren.

Aluminium kozijnen

Ramen, deuren en schuifdeuren bepalen in hoge maten de uitstraling van een woning. Ze zorgen voor daglicht in woonruimtes. Ze geven uitzicht en beschermen tegen harde wind, regen en andere invloeden van buitenaf. Moderne kozijnen van aluminium geven een huis een strak design. Ze zorgen ervoor dat het huis goed beschermd is tegen inbrekers. Ze vergen nauwelijks onderhoud en daarbij is aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal. Het gaat lang mee, is oneindig recyclebaar en leidt ook tot minder energieverbruik. De kozijnen zijn thermisch isolerend doordat de profielen aan de binnen- en buitenkant op professionele wijze van elkaar zijn gescheiden. Systemen van Schüco voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid.