Schuifdeuren, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen schuifdeuren | StalenDeurenHuys

De stalen schuifdeuren met staldeurwielen zijn echte eyecatchers in de showroom van StalenDeurenHuys. Een bezoekje aan de showroom van StalenDeurenHuys is een echte must-see voor de echte interieurfans van stalen deuren. StalenDeurenHuys laat twee soorten stalen schuifdeuren met staldeu wielen zien in de showroom. De dubbele stalen deuren zijn de entree naar de sfeervolle tuinkamer. De andere schuifdeur bevindt zich op de tweede verdieping en biedt toegang tot het kantoor. Deze stalen schuifdeur is compleet op maat gemaakt en voorzien van handgesmede handgrepen.

Sfeervolle tuinkamer

De tuinkamer in de showroom is volledig gebaseerd op stalen buitendeuren en ramen. De schuifdeuren op maat in ultraranke profielen zijn voorzien van handgesmede handgrepen. Deze zeer gebruiksvriendelijke stalen deuren worden in ultradunne profielen uitgevoerd en zijn perfect voor optische ruimtelijkheid in je interieur.

Schuifdeuren, StalenDeurenHuys, the art of living

Stalen deur op maat

De stalen schuifdeur, zoals die in het kantoor van StalenDeurenHuys, is volledig zelf ontworpen en gemaakt in het eigen atelier. De combinatie van hout en staal is prachtig en past perfect bij het landelijke en industriële interieur. De schuifdeuren openen en sluiten zijwaarts, waardoor ze ruimtebesparend zijn. Daarnaast is het, in samenspraak, mogelijk om uit een eigen ontwerp schuifdeuren te realiseren.

Schuifdeuren, StalenDeurenHuys, the art of living

Staldeurwielen

De stalen deuren met staldeurwielen worden meestal gebruikt in openingen waarbij de deur ook vaak open mag staan. Het eindresultaat is een strakke look voor iedere woonstijl. Daarnaast zijn alle schuifdeuren op maat gemaakt en is er de mogelijkheid tot verschillende vlakverdelingen. Op zoek naar een stalen schuifdeur met staldeurwielen en rails op de muur? Neem dan eens een kijkje in de exclusieve showroom van StalenDeurenHuys en ervaar de optische ruimtevergroting van de stalen deuren in het echt.

 

Tekst: Stalendeurenhuys
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 31 | mrt | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

poolhouse, Barasso, poolhouse, the art of living

Poolhouse | Barasso


In deze ruime tuin zijn er verschillende plekken te creëren waar je kunt genieten van rust en ontspanning…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media