Schuiframen met maximaal lichtinval

SAPA by Hydro

Deze woning is onlangs een volledige transformatie ondergaan. De voormalige woning bestond uit twee aanpalende woningen. Door de renovatie zijn deze twee afzonderlijke woningen samengesmolten tot één woning. Aluminium constructeur TOPS-SCHAUT, Herentals kreeg de opdracht om de benedenverdieping te voorzien van een enorme raampartij. De benedenverdieping werd namelijk nagenoeg volledig opgetrokken uit glas. Voor de schuiframen werd gekozen voor de Confort Smartline van het merk SAPA by Hydro.

Schuifdeuren, Schuiframen, SAPA by Hydro, The Art of Living

Duurzaamheid

De Comfort Smartline combineert een exceptionele aanzichtbreedte met een performant en thermisch raam. De slanke aanzichtbreedte van de profielen zorgt voor een maximale lichtinval en open zicht op de tuin. In de woonkamer is gewerkt met een prachtige glasoverlap dat het terras en de tuin samenbrengt. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gehouden door te werken met Hydro CIRCAL 75R Aluminium, en draagt bij aan de ontwikkeling van de circulaire economie door middel van recyclage.

Maximaal uitzicht

Voor de ramen is er gekozen voor de SAPA Avantis 75 ,en ook met verdekte vleugel. Om te voldoen aan de hedendaagse trend van minimale aanzichten staat deze oplossing centraal voor dit type raamprofiel. Het verschil tussen een vast kader en een opengaand element is van buitenaf niet zichtbaar. Ook heeft de vleugel aan de binnenzijde een minimaal aanzicht.
TOPS-SCHAUT is een toonaangevende speler en door hun kennis, flexibiliteit en creativiteit in combinatie met eigen atelier- en plaatsingsdienst, kan de firma Tops-Schaut volledig op maat en wens jouw ramen realiseren.