Schuurwoning met heerlijk terras

Solero Parasols

Op een bijzonder fotogenieke plek met vrij uitzicht over een groot plassengebied pronkt een landelijke schuurwoning. Het hoogwaardige geheel voldoet volledig aan de eisen van de opdrachtgevers en wist de wonderschone omgeving te verrijken. De achterkant werd dan ook volledig geopend naar buiten toe, waardoor de opdrachtgevers kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke buitenruimte. Om ervoor te zorgen dat de bewoners ook met mooi weer optimaal van de omgeving kunnen genieten werd een terras verwerkt in het tuinontwerp. Dit terras sluit aan op de schuurwoning en zorgt ervoor dat de binnen- en buitenruimte in elkaar overlopen.

Heerlijk vertoeven

Wie plaats neemt op het terras zit direct aan het water en midden in de natuur. Het is een bewuste keuze om het terras hier te plaatsen, dit omdat de zon hier voor een groot gedeelte van de dag opstaat. Wanneer de zon te fel wordt kunnen de parasols geopend worden. De twee parasols zijn van hoogstaande kwaliteit en bieden voldoende schaduw op warme zomerdagen. Maar ook als het weer wat minder is en het af en toe wil regenen, is het onder de parasols heerlijk vertoeven, ze zijn hier namelijk ook tegen opgewassen.

Over Solero Parasols

De parasols die ervoor zorgen dat heerlijk buiten gezeten kan worden werden ontworpen en geproduceerd door Solero Parasols. Zij zitten al heel wat jaren in het vak en weten daardoor hoe ze hoogwaardige parasols moeten realiseren. De doeken zijn bijvoorbeeld kleurvast en waterafstotend door een speciale coating. Ook zijn ze uitermate duurzaam en milieubewust gemaakt van volledig gerecycled materiaal. De medewerkers van het bedrijf geven daarnaast altijd eerlijk advies omtrent zonwering. Ze gaan met hun klanten opzoek naar de juiste oplossing voor iedere buitenruimte. Hierdoor weet Solero Parasols keer op keer te verbazen en het gewenste resultaat te leveren. Dat hebben zij onder andere bewezen aan de opdrachtgevers van deze schuurwoning.

Editor: Media team

Datum: 02-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten