Schuurwoning met unieke poort

DJS Hekwerken

Op een bijzonder fotogenieke plek met vrij uitzicht over een groot plassengebied pronkt deze verbluffende modern-landelijke schuurwoning. Het ontwerp van het in- en exterieur komt uit de koker van Brand | BBA Architecten. Met het hoogwaardige geheel wist het architectenbureau perfect voldoen aan de wensen van de opdrachtgevers en de schoonheid van de omgeving te vangen. Om de puntjes op de i te zetten, plaatste DJS Hekwerken een unieke poort. Het resultaat is een werkelijk fantastisch geheel waarin het heerlijk wonen is.

poort, DJS Hekwerken, The Art of Living

Modern-landelijke villa

Wie de prachtige villawoning voor het eerst ziet, zal zich moeilijk een voorstelling kunnen maken van de situatie voorafgaand aan de realisatie. Op het moment van koop stond er een gedateerde woning op de kavel, die eigenlijk geen recht deed aan de prachtige plek. Voor de stijl en woonsfeer hadden de opdrachtgevers een duidelijke wens: een combinatie van een luxueus penthousegevoel met de allure van een villa zoals je die op Caribische eilanden als Curaçao tegenkomt. In combinatie met alle andere uitgangspunten is zo het concept van een luxe modern-landelijke schuurwoning ontstaan die perfect binnen de unieke omgeving past.

Toegangspoort met hout

De voorzijde van de villa is bewust gesloten gehouden, zodat er vanuit de straatkant geen inkijk in de woning is. Voor de afwerking is er gezocht naar materialen die bij de omgeving passen. De entree en carport zijn verfraaid met verticaal aangebrachte houten latten. Deze stijl is ook doorgetrokken in de poort vervaardigd door DJS Hekwerken.

poort, DJS Hekwerken, The Art of Living