Schuurwoning met unieke stalen trap

Metalworks

Op een fantastisch groen perceel vind je deze unieke schuurwoning. Landelijk leven, gezond wonen en een authentiek karakter waren de hoofmoot voor de bewoners. Daarom kreeg deze schuurwoning een strak exterieur met een doordacht lijnenspel en grote ramen. Daarnaast werd ruimschoots aandacht geschonken aan duurzaamheid. Eenmaal binnen zal je ontdekken dat deze aspecten ook hier als uitgangspunt werden genomen. Daardoor ontstond een smaakvol interieur dat van alle hedendaagse gemakken is voorzien. Dé echte blikvanger van het interieur is toch wel de prachtige trap die de verdiepingen aan elkaar verbindt. Hij past volledig binnen het eerder geschetste plaatje.  

Unieke stalen trap 

De waanzinnige trap werd gemaakt door Metalworks. Zij realiseerden een strakke staalconstructie die sterk genoeg is om iedereen naar de eerste verdieping te leiden. Er werd gekozen voor zwart staal omdat deze kleur ook veelvuldig werd gebruikt in de rest van het interieur. Het zorgt ervoor dat alle elementen van de inrichting op harmonieuze wijze samen komen. Houten treden vullen het frame en zorgden ervoor dat de trap daadwerkelijk kon ontstaan. De vlakken tussen de treden werden opengelaten. Dit betekent dat daglicht tot diep in de woning kan binnendringen, waardoor in iedere ruimte genoten kan worden van royaal licht.  

Meer over Metalworks

Deze stalen trap past volledig bij de uitstraling en sfeer van de schuurwoning. Er valt dan ook te concluderen dat Metalworks fantastisch werk geleverd heeft. Zij zijn dan ook al jarenlang specialist op het gebied van metalen producten. Door het staal dat zij produceren te combineren met diverse glas- en houtsoorten, mag het bedrijf deel uitmaken van de meest indrukwekkende projecten. Hierin komt iedere keer weer de veelzijdigheid van het product terug. Het toont aan dat staal zowel een klassiek, modern als landelijk interieur weet te verrijken. Daarnaast is het materiaal ook erg sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. Dat is dan ook de reden dat staal steeds populairder wordt.

Editor: Media team

Datum: 16-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalworks