Second Home Invest

Droom jij al enige tijd van een heerlijk vakantiehuis of is de aankoop van een tweede woning voor jou een zekere investering? Dan ben je bij Second Home Invest aan het juiste adres. Zij bemiddelen al jaren lang voor particulieren bij de aankoop van exclusieve, luxueuze nieuwbouwhuizen op buitenlandse resorts. De high-end villa’s en appartementen die het bedrijf selecteert liggen op schitterende locaties, zijn voorzien van vijfsterren voorzieningen en afkomstig van betrouwbare projectontwikkelaars met wie ze al geruime tijd samenwerken. Het idee van een tweede woning kan dan wel tijdens een vakantie ontstaan, Second Home Invest helpt je met het zetten van de eerste stappen.

Informatie over Second Home Invest


Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest
Second Home Invest _1
Second Home Invest _2
Second Home Invest _3
Second Home Invest _4
Second Home Invest _5
Second Home Invest _6
Second Home Invest _7
Second Home Invest
previous arrow
next arrow

Persoonlijke begeleiding

Wanneer je kiest voor Second Home Invest kun je rekenen op een zeer persoonlijke begeleiding. Niet alleen tijdens de oriëntatie weten zij jou te ondersteunen, maar ook tijdens de aankoop kun je op hun vakkundige advies rekenen. Van het eerste oriënterende gesprek en de selectie van een woning tot de bezichtiging en de daadwerkelijke aankoop. Ook brengen ze je in contact met de juiste experts en begeleiden ze je gedurende het hele aankoopproces.

Portfolio

Door ruim tien jaar ervaring heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan en weten zij precies waarop ze moeten letten bij het selecteren van projecten op exclusieve locaties. Het moge duidelijk zijn: alleen projecten waarbij alles 100% klopt en waarbij onderhoud, beheer en verhuur op het resort geregeld kunnen worden, komen in het portfolio van Second Home Invest. Combineer dit met een intensieve begeleiding op maat en je kunt binnen de kortste keren zorgeloos genieten van jouw tweede huis.