frake wood, different doors, the art of living, garagedeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Sectionaaldeur met Fraké hout voor buitengewone uitstraling | Different Doors

In Noord-Brabant heeft Different Doors deze prachtige bungalow een fraai en natuurlijk uiterlijk gegeven. Er is een houten sectionaaldeur, voordeur en loopdeur verwerkt in deze wand. De deuren lopen gelijk met de gevel waardoor ze, wanneer gesloten, vrijwel onzichtbaar zijn in de wand. Dit maakt van deze garage een echte eyecatcher! Daarnaast is de houten voordeur verwerkt in een zogenaamd blind kozijn.

frake wood, different doors, the art of living, garagedeur

Elektrische sectionaaldeur

De houten sectionaaldeur kan eenvoudig met de bijgeleverde draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor jouw garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft. De gevelbekleding en garage bestaan uit smalle, verticaal geplaatste latten in de houtsoort Fraké. Deze gemodificeerde loofhoutsoort is erg sterk door het duurzaamheidsproces dat het doorloopt. Dankzij Frakéhout krijgt jouw gevel een unieke uitstraling. Fraké staat bekend om het typerende uiterlijk. Het is een authentiek houtsoort met een natuurlijke uitstraling en duurzaam karakter. Fraké behoort namelijk tot duurzaamheidsklasse 1. Het hout verkrijgt zijn duurzaamheid door een hittebehandelingsproces waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van warmte en stoom. Er worden dus geen chemische of giftige stoffen gebruikt, waardoor het een uitermate milieuvriendelijke manier van modificeren is. 

frake wood, different doors, the art of living, garagedeur

Meer over Different Doors

Different Doors is specialist in houten garage- en voordeuren en richt zich voornamelijk op het hogere segment. Dit bedrijf durft anders te zijn dan anderen. Door jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden onbegrensd en dat is terug te zien in de projecten. Maatdeuren die je nergens anders ziet. Omdat een garagedeur een groot gedeelte van de gevel beslaat, is het daarom belangrijk dat deze, naast praktisch en van hoge kwaliteit, ook perfect aansluit bij de uitstraling en het karakter van een woning. Dat begrijpt Different Doors als geen ander. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke garagedeur: je bent hier aan het juiste adres. 

frake, different doors, the art of living, voordeur

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors – Erik van den Hurk

___

Different Doors, houten garagedeur, sectionaaldeur

___

Meer projecten bekijken van Different Doors?