Sedumspecialist

SedumSpecialist is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het toepassen van sedum (vetkruid). Met als missie: iedereen een groendak. Inmiddels is het bedrijf ook bedreven in bodembedekking en hellende daken tot 45 graden. Voornamelijk actief binnen de Benelux maar inmiddels ook daarbuiten.

Informatie over Sedumspecialist


schuindak_2
schuindak_1
GardenPodnajaarskleuren
NetaangelegdicmZonnepanelen
BiodiversGroendak
Standaard_sedum
Hellenddaksedum
Lossesedummatten3
SedumCloseup
Optveldsedummatten
previous arrow
next arrow

Via hun websites proberen zij het zo makkelijk mogelijk te maken om ook zelf aan de slag te gaan. Zo bieden zij complete pakketten en zijn de sites voorzien van handige informatie, instructies en video’s. Wordt een project wat complexer of te groot, dan is aanleg, dakinspectie en dakrenovatie ook mogelijk.

Inmiddels hebben deze plantjes, op het gebied van duurzaamheid, al flink wat terrein gewonnen. De voornaamste reden daarvoor is het aangezicht, de isolerende werking en het vermogen om water te bufferen. Dat laatste is de reden dat veel gemeenten hier subsidie op bieden.

Steeds populairder is de combinatie met zonnepanelen. Ook daar kan het bedrijf in assisteren. Uit recente onderzoeken blijkt dat het rendement op zonnepanelen met 6% tot 8% kan toenemen. Dit is een hele mooie bijkomstigheid voor veel afnemers.

Naast de particuliere markt bedient de organisatie ook hoveniers, bouwbedrijven en architecten. Er zijn veel vragen over het product omdat de markt continu in beweging is en steeds meer professionals het willen toepassen. Daarin neemt het bedrijf een adviserende en uitvoerende rol aan. Waardoor geen project te groot is.

Benieuwd naar de mogelijkheden of samen werken aan een duurzame toekomst? Neem dan eens een kijkje op de website: www.sedumspecialist.nl